تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

محدودیتی برای توسعه گلخانه ها و کشت گیاهان دارویی در کاشان نداریم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای توسعه گلخانه ها و کشت گیاهان دارویی در شهرستان کاشان محدودیتی وجود ندارد و باید این گونه درخواست ها تسهیل و تسریع شود.

 

به گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل از دولت، مهندس محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در ادامه سفر خود به شهرستان کاشان در جمع تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی در فرهنگسرای المهدی (عج) حاضر شد و ضمن شنیدن نظرات و پاره‌ای از مشکلات برخی از تولید کنندگان و فعالان این بخش، به ابهامات و سوالات آنان پاسخ داد.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

وی به تاخیر ایجاد شده در اجرای عملیات احداث شهرک ماهیان زینتی در شهرستان کاشان به دلیل پاره‌ای از ناهماهنگی ها بین دستگاه های اجرایی اشاره و تاکید کرد: برای تولید ماهیان زینتی مشکل تامین زمین شهرک (ناحیه) ماهیان زینتی باید حل شود و تامین آب نیز از طریق مسوولان تصمیم گیر استان قابل حل است.

حجتی ادامه داد: جهت تسریع در تحویل، احداث و تجهیز و ارائه تسهیلات به متقاضیان و فعالان تولید ماهیان زینتی، آمادگی همه گونه همراهی را داریم.

 

وی با بیان این که آغاز فعالیت و بهره برداری واحدهای تولید ماهیان زینتی را نباید معطل تکمیل زیرساخت های شهرک کنید، اظهار داشت: نقشه برداری صورت گیرد و به بهره برداران واگذار شود و به موازات تامین زیرساخت ها، اقدامات راه اندازی واحدها نیز توسط سرمایه گذاران بهره بردار انجام شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر این که گلاب گیری، دامداری و سایر فعالیت های زیرمجموعه بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی به حکم قانون تغییر کاربری محسوب نمی شود، تصریح کرد: این گونه درخواست ها باید از طریق سازمان جهاد کشاورزی بررسی و تسهیل شود.

 

لحظه نگر کار و مشاغل

 

 

حجتی با بیان این که در بحث گیاهان دارویی و ایجاد گلخانه ها ضوابط مشخص و این نوع فعالیت ها در منطقه کاشان سازگار با شرایط و فرهنگ منطقه است، گفت: این نوع فعالیت ها بخشی از طرح های هم راستا با سیاست های اقتصاد مقاومتی است و در صدور مجوزهای لازم به ویژه برای گلخانه های کوچک و گیاهان دارویی محدودیتی نداریم و باید این گونه درخواست ها تسهیل و تسریع شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال دامداران در خصوص توزیع نهاده‌ها، اظهار کرد: به نسبت ظرفیت تولید واحدهای دامداری و مرغداری استان ها و شهرستان ها باید نهاده ها با نظارت جهاد کشاورزی استان در اختیار دامداران قرار گیرد.

 

وی افزود: از آنجایی که نهاده ها با قیمت مناسب و مشخص بر پایه ارز ٤٢٠٠ تومانی به اندازه کافی تامین و در اختیار دامداران قرار می گیرد، مرغدار و عرضه کننده مرغ نیز باید منطبق بر قیمت کارشناسی تعیین شده توسط سازمان حمایت، این کالا را در اختیار مصرف کننده قرار دهند.

 

حجتی در بخش دیگری از این نشست با بیان این که برای پرداخت هزینه خسارات ناشی از سیل بخش کشاورزی،دولت مصوبات خوبی داشته است، خاطرنشان کرد: تامین خسارات باید از طریق ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان پیگیری شود.

وی گفت: برای خسارات سیل بر موارد خاصی مانند تخریب قنات ها باید پیگیری کنیم و در دولت مصوبه جداگانه الحاقی بگیریم.

منبع خبر: دولت
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics