تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

روند کُند تبدیل ساختمان‌سازی سنتی به صنعتی‌سازی/ لزوم واردات تکنولوژی های جدید

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: متأسفانه در کشور ما، در تمام بخش ها روند گذار از حالت سنتی به مدرن و پیشرفته با کندی و آهستگی همراه است که بخش ساختمان سازی نیز از این امر مستثنی نیست.

به گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل ازخانه ملت، سیداحسن علوی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار ، با اشاره به روند مثبت صنعتی شدن تولید ساختمان در بازار مسکن، گفت: در شرایط کنونی تعدادی از شرکت های بخش خصوصی اقدام به واردات تکنولوژی های جدید در حوزه ساختمان سازی کرده اند که به کارگیری این شرکت ها برای اجرای پروژه های عمرانی به ویژه مسکن سازی، قطعا موجب توسعه چشمگیر بازار مسکن می شود.


گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

افزایش کیفیت و سود بیشتر نتیجه استفاده از تکنولوژی های جدید در صنعت ساختمان سازی

 

نماینده مردم سنندج و دیواندره در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این شرکت های مذکور از دانش روز دنیا برای صنعتی سازی بخش ساختمان و استفاده از مصالح جدید و با کیفیت برخوردار هستند، از این رو با استفاده از این نیروهای متخصص عملا می توانیم ضمن بالا بردن کیفیت پروژه های ساختمان سازی، در کمترین زمان بیشترین سود را نصیب کشور کنیم.

 

پیشرفت چشمگیر شرکت های خارجی؛ ساخت ساختمان چندین طبقه در کوتاه ترین زمان

در شرایط کنونی صنعت ساختمان سازی در کشورهای خارجی آنقدر بالا رفته که شرکت های مربوطه، یک ساختمان چندین طبقه را در مدت زمان کوتاهی ساخته و بهره برداری می رسانند.

 

وی گفت: در شرایط کنونی صنعت ساختمان سازی در کشورهای خارجی آنقدر بالا رفته که شرکت های مربوطه، یک ساختمان چندین طبقه را در مدت زمان کوتاهی ساخته و بهره برداری می رسانند.

 

اعلام آمادگی شرکت های ایرانی برای به کارگیری تکنولوژی های جدید ساختمان سازی

علوی ادامه داد: در سال های اخیر شرکت های ساختمان سازی برای استفاده از تکنولوژی های جدید جهت ساخت مسکن اعلام آمادگی کرده اند، اما متأسفانه بافت و بدنه صنعت ساختمانی کشور هنوز سنتی بوده و طبق اصول فنی ادوار گذشته اداره می شود.

 

وی تصریح کرد: با وجود ظرفیت های چشمگیر ایران در حوزه ساختمان سازی برای به کارگیری تکنولوژی و مصالح پیشرفته، اما متأسفانه تاکنون اقدام قابل توجهی برای جذب و استفاده از این شرکت ها صورت نگرفته است.

 

روند گذار در حوزه ساختمان سازی از حالت سنتی به مدرن با کندی همراه است

علوی ادامه داد: متأسفانه در کشور ما، در تمام بخش ها روند گذار از حالت سنتی به مدرن و پیشرفته با کندی و آهستگی همراه است که بخش ساختمان سازی نیز از این امر مستثنی نیست، از طرف دیگر در بدنه اجرایی و مدیریتی کشور هنوز باور استفاده از تکنولوژی های جدید جای نیافتاده است.

 

 

 

لزوم جذب و واردات تکنولوژی های جدید و به روزتر صنعت ساختمان سازی

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، بر لزوم جذب و واردات تکنولوژی های جدید و به روزتر صنعت ساختمان سازی تأکید کرد و گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی در نشست های مکرر تأکید کرده اند که این وزارتخانه به دنبال صنعتی کردن حوزه ساختمان سازی است، البته با توجه به تشدید رقابت میان کشورها و شرکت های بین المللی و منطقه ای، چاره‌ای جزء حرکت به سمت صنعتی شدن بخش مسکن سازی نیست.

منبع خبر: خانه ملت
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics