تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

شرکت های بیمه چاره ای جز رعایت قوانین ندارند

شرکت های بیمه اگر بخواهند ازمزایای اقتصاد جهانی بهره مند شوند چاره ای جزرعایت قوانین بین الملل وتطبیق با آن را ندارند .

سمینار بین المللی بررسی خطرعدم رعایت تطبیق پذیری با قوانین و مقررات از سوی شرکت بیمه البرز وباهمکاری سندیکای بیمه گران و با حضور مدیران ارشد شرکت فیلیپ سیدنی هلند ، مدیران و اعضای هیأت مدیره شرکت های بیمه ، برگزارشد.


در این سمینار یک روزه که درسالن کنفرانس این شرکت برگزار شد ،رسول تاجدار ، مدیرعامل ونایب رئیس هیأت مدیره بیمه البرز تاکید کرد : شرکت های بیمه کشور باید با اصلاح ساختار و تطبیق خود با قوانین ومقررات بین المللی ، سرمایه گذاران خارجی را برای حضور دربازار ایران تشویق کنند.


وی با بیان اینکه شرکت های بیمه در عمل با دو نوع ریسک متأثر ازمتغیرهای داخلی و خارجی مواجه هستند، گفت: کمبود نیروی انسانی متخصص، کمبود سرمایه، آموزش، نگاه صرفا اجتماعی اغلب مسئولان به فعالیت های بیمه ای ، عایدی غیر اقتصادی ذینفعان به ویژه سهامداران و در مجموع ریسک های سیستامیک و غیرسیستامیک از جمله برخی از ریسک های داخلی هستند.


مدیرعامل بیمه البرز ادامه داد: ریسک های خارجی در عمل ناشی از دو عامل تحریم و تغییرات ناشی از شرایط غیر از تحریم در فضای کسب وکار بین المللی است به عنوان مثال می توان به حوادث ۱۱ سپتامبر و متعاقب آن اصلاح قوانین ضد پولشویی از طریق تصویب USA PATRIOT ACT ، بحران مالی سال ۲۰۰۸ امریکا و بحران مالی ۲۰۱۰ در اروپا اشاره کرد که باعث افزایش قوانین سخت‌گیرانه از سوی بانک‌ها و سرمایه‌ گذاران بین المللی شده و در واقع هزینه‌های مبادله بین المللی را افزایش داده است، بنابراین همان طور که ملاحظه می شود شرایط سخت فعلی برای فعالیت بانک های بزرگ بین المللی و ورود سرمایه های خارجی نه صرفا ناشی از فضای تحریم بلکه عمدتاً ناشی از تغییر شرایط و افزایش هزینه‌ های تطبیق پذیری (Compliance ) است.


وی تاکید کرد : بنابراین برخی مسایل موجود الزاماً با رفع تحریم ها و اجرای برجام حل نخواهد شد بلکه با اصلاح ساختار و تطبیق پذیری با قوانین و مقررات بین المللی سختگیرانه که پس ازب حران‌های اقتصادی جهانی وضع شده است، رفع خواهند شد.


نایب رئیس هیأت مدیره بیمه البرز ادامه داد : شرکت های بیمه برای حفظ منافع ذینفعان خود باید بتوانند سرمایه‌ گذاران خارجی را وارد صنعت بیمه کشور کنند و این رویداد با تطبیق پذیری و ایجاد شفافیت و اجرای استانداردها میسر خواهد شد.


وی همچنین با اشاره به نقش بسیار مهم و حیاتی صنعت بیمه که بدون دریافت کمترین کمک مالی از بودجه دولتی هزینه دیات و درمان حوادث جاده ای و تصادف‌ها که می توانست هزینه های سنگین به دولت تحمیل کند و آثار اجتماعی مخربی داشته باشد را تامین می‌کند، از نقش آفرینی صنعت بیمه قدردانی کرد.


تاجدار همچنین بر نقش موثر و پررنگ دولت و بیمه مرکزی در دوران تحریم از جمله تشکیل حساب ویژه، تشکیل P and I" "ها و ظرفیت مشترک اتکایی داخلی تاکید کرد و گفت : خوشبختانه با حمایت دولت و بیمه مرکزی، شرکت های بیمه توانستند از دوران سخت تحریم به خوبی عبور کرده و با وجود احتمال تحمیل هزینه های سنگین، تجربه ارزشمندی را ذخیره کنند.


وی در پایان با تاکید بر رعایت شاخصه های اقتصاد مقاومتی (برون گرایی و درون زایی ) در اقتصاد، اظهار امیدواری کرد که بتوانیم به زودی صنعت بیمه را به جایگاه واقعی خود برسانیم .


همچنین در این سمینار، جاپ ون دیک و هرمان آنینک دو تن از مدیران ارشد شرکت فیلیپ سیدنی هلند در مورد ماهیت تطبیق پذیری و نقش آن در صنعت بیمه،‌ جنبه های اساسی مجموعه ریسک‌ها و جرایم مالی اقتصادی از جمله مقابله با پولشویی، مقابله با تامین مالی تروریست ها،‌ قوانین تحریم‌ها،‌ کنترل صادرات،‌ فساد،‌ تقلب و فرار مالیاتی مباحثی مطرح کردند.


این کارشناسان همچنین اصول تدوین منشور و چارچوب تطبیق‌ پذیری با قوانین و مقررات را تشریح کردند و به ملاحظات اساسی در به کارگیری فناوری اطلاعات و ابزارهای نرم‌افزاری به منظور پشتیبانی عملیات تجاری و دسترسی به اطلاعات مربوط برای مراقبت از مشتریان( (KYC نیز اشاره کردند.


جاپ ون دیک بر لزوم دارا بودن شفافیت برای تبادل اطلاعات تاکید کرد و گفت،‌ما هیچگاه نمی توانیم ریسک های فعالیت های تجاری را به صفر برسانیم اما در این بین حاکمیت سازمانی بسیار مهم است و باید کنترل کرد نیروی انسانی فعال در شرکت، مطابق با اصول و قوانین فعالیت می کنند یا نه. بر همین اساس برای اصلاح رفتار نیروی انسانی بر اساس قوانین بین‌الملل باید به پرسنل خوب پاداش داد و پرسنلی که رفتار سازمانی خوبی ندارند را از چرخه فعالیت خارج کرد.


وی ادامه داد: ضربه خوردن اعتبار و شهرت شرکت یکی از اثرات مخرب تطبیق ناپذیری شرکت ها با قوانین است.وی همچنین بر لزوم تشکیل کمیته و واحد بررسی انطباق پذیری در شرکت‌های بیمه تاکید کرد و گفت: این بخش باید بتواند قوانین بین المللی را ترجمه و تشریح کند و قوانین و مقررات حاکم بر شرکت را با قوانین بین المللی منطبق سازد تا شرکت های بیمه بتوانند با بازار جهانی ارتباط برقرار کنند.


وی در عین حال تاکید کرد: هر جامعه ای ارزش هایی دارد که شرکت ها باید از آن پیروی کنند و در تعاملات با ناظران و مشتریان خود به اخلاق حرفه ای پایبند باشند. به عبارت دیگر صحت،‌ سلامت و یکپارچگی در تجارت فاکتورهای بسیار مهمی هستند که باید به آنها پایبند بود.


وی تاکید کرد:‌ مدیران ارشد شرکت های بیمه علاوه بر مسوولیت سودآوری برای ذی‌نفعان باید به عنوان شهروند مسوولیت اخلاقی هم داشته باشند.
هرمان آنکیک،‌ کارشناس دیگر شرکت فیلیپ سیدنی نیز تاکید کرد: ثبات مالی و اخلاقیات دو رکن مهم در تجارت هستند.
وی ادامه داد:‌ موسسات مالی ایرانی برای برقراری ارتباط با شرکت های خارجی و حضور در بازار جهانی و جذب سرمایه گذاران خارجی باید خود را با قوانین بین‌المللی همسو سازند.

 

منبع خبر: پولی مالی
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics