تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

اشنایی با بازی گاو و خرس در بازار سرمایه

بازار گاوی یا Bull market و بازار خرسی Bear market از جمله واژه‌هایی هستند که در توصیف وضعیت بازار به کار می‌روند. هنگامی که بازار رو به رشد باشد و قیمت سهام روندی صعودی دارد می‌گویند «بازار گاوی» است. این در حالی است که اگر قیمت سهام روندی نزولی داشته و رکود در اوضاع اقتصادی حاکم شده باشد، از عبارت «بازار خرسی» استفاده می‌کنند.

 

 

 

 

خصوصیات بازار گاوی و خرسی

در بازار گاوی تقاضا بسیار زیاد است و عرضه به ندرت صورت می‌گیرد. به عبارت دیگر، سرمایه‌گذاران با امید به آینده رو به رشد بازار، اقدام به خرید سهام جدید می‌کنند و فروشندگان نیز تمایلی برای فروش ندارند. عکس این ماجرا در بازار خرسی حاکم است و عرضه افزایش و تقاضا به شدت کاهش می‌یابد.

در بازار گاوی، بیشتر افراد به امید کسب سود بیشتر، در بازار سرمایه‌گذاری می‌کنند، اما در بازار خرسی، جوی منفی بر بازار حاکم است و همین امر رمقی برای سرمایه‌گذاران به منظور خرید سهام جدید باقی نمی‌گذارد. عکس این اتفاق نیز ممکن است؛ به عبارتی، اخبار ناخوشایند می‌تواند منجر به بازار خرسی شود و در مقابل، اخبار خوب بازار گاوی را رقم زند.

نکته قابل توجه در رابطه با بازار گاوی و خرسی، عدم نگاه کوتاه‌مدت به روند بازار است. افت قیمت‌ها در یک روز یا یک هفته یا افزایش آنها نشان از بازار خرسی و گاوی نیست. بلکه آنچه نوع بازار را مشخص می‌کند، روند بلندمدت آن است. مثلا ممکن است در دو هفته اخیر روند بیانگر بازار گاوی باشد، در حالی که طی دو سال اخیر روند بازار حاکی از بازار خرسی است.

بازار گاوی چگونه به بازار خرسی تبدیل میشود؟

وقتی عموم مردم در بازار هستند، بازار گاوی (صعودی) آمادگی زیادی برای تبدیل شدن به بازار خرسی (نزولی) دارد. دلیل آن این است که عموم مردم کمترین تحملی برای پذیرش ریسک ندارند و در نتیجه نیاز به اطمینان و تایید زیادی دارند که یقین کنند کاری که انجام می‌دهند یک سرمایه‌گذاری مطمئن است.

در نتیجه اغلب آنها آخرین افرادی هستند که متقاعد می‌شوند بازار صعودی است و فرصت‌های خوبی برای خرید در آن وجود دارد. در یک بازار گاوی، صرف نظر از اینکه چقدر طولانی مدت باشد، عموم مردم در آخرین لحظات سوار بر ارابه قیمت می‌شوند غافل از اینکه بازار گاوی و صعود مرتب قیمت‌ها، نیاز به تزریق دائمی پول توسط معامله‌گرانی دارد که خواهان خرید در قیمت‌های بالاتر و بالاتر باشند. هر چقدر از عمر بازار گاوی گذشته باشد، تعداد بیشتری از معامله‌گران خریدهای خود را انجام داده‌اند و کمتر مشتری جدیدی باقی مانده و در نتیجه تعداد کسانی که حاضرند قیمت‌های بالاتری برای خرید پیشنهاد دهند کمتر شده است.

وقتی عموم مردم وارد بازار می‌شوند و دسته جمعی شروع به خرید می‌کنند،  در واقع پایان راه نزدیک است. چراکه تعداد خریداران و حجم پولی که باید در خرید صرف شود محدود است و سرانجام نقطه‌ای فرا خواهد رسید که در آن هر کس که می‌توانسته در حکم خریدار ظاهر شود، خرید خود را انجام داده و دیگر خریداری باقی نمانده است.

در این شرایط با عدم استقبال خرید قیمت سهام کاهش می‌یابد و  نمی تواند حرکتی جز رو به پایین داشته باشد.

 

منبع خبر: اخبار حسابداری
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

mohammad |   1396/10/08 23:52:46   |
1     0
شود.

"گاوها" یا به عبارت بهتر گاوهای نر نماد سرمایه گذارانی هستند که معتقدند قیمت سهام با رشد مواجه خواهد شد اما "خرس ها" بر این نکته اعتقاد دارند که ممکن است قیمت سهام با افت مواجه شود. گاوها همیشه نماد افراد موفق و پربازده و خرس ها نماد افراد ناموفق و شکست خورده بوده است. این گونه نامگذاری سرمایه گذاران به "گاوهای نر" و "خرس ها" حاصل تخیل یک روزنامه نگار نیست ، بلکه انتخاب چنین حیواناتی برای تمثیل خریداران و فروشندگان ناشی از قدرت این دو حیوان است، که به جهت جثه و بنیه جزء قویترین ها هستند و هرگاه نبردی بین این دو صورت گیرد معلوم نیست که برنده کدام خواهد بود. این قاعده به یک " نماد " کلاس یک درکلیه بورس های دنیا تبدیل شده است .

با این حال نمی شود تصور کرد که یک "گاو" در بورس اوراق بهادار، همیشه یک "گاو" خواهد ماند. ممکن است ریسک سیاسی و اقتصادی موجب تغییر دیدگاه او شود، بنابراین او یک "خرس" خواهد شد و بر عکس این موضوع هم کاملا قابل تصور است. ممکن است یک " خرس " در فضای مثبت به " گاو " تبدیل شود. این قاعده فقط مخصوص بورس های اوراق بهادار نیست. در بازارهای دیگر هم می شود سرمایه گذاران را به دو دسته تقسیم کرد. دسته "مثبت گرا" و دسته "منفی گرا" .

بورس نیویورک در " وال استریت " بنا شده است که چند متر مانده به درب ورودی آن دو مجسمه بزرگ دیده می شود. مجسمه برنزی یک گاو بزرگ که در مقابل یک خرس تنومند قرار گرفته است. مجسمه " گاو " معرف همه آنهایی است که ر یسک پذیری زیادی دارند و معتقدند ظرفیت رشد در بازار وجود دارد و مجسمه " خرس " نمادی از سرمایه گذارانی است که می ترسند، بازار با افت مواجه شود .

**بازار گاوی** دروال استریت، بازار گاوی شرایطی است که در آن همه چیز در اقتصاد عالی است، مردم به راحتی کار پیدا می‌کنند، تولید ناخالص داخلی در حال افزایش است و قیمت سهم‌ها افزایش پیدا می‌کند. انتخاب سهام در بازار گاوی بسیار راحت است، چرا که همه چیز در حال افزایش است. به طور مطمئن بازار گاوی برای همیشه نمی‌تواند ادامه داشته باشد و در مواقعی نوید روزهای خطرناک را می‌دهد، اگر قیمت سهام بیش از اندازه واقعی رشد کرده باشد. اگر فردی نسبت به بازار خوشبین باشد، یعنی تصور و انتظار بازار گاوی را داشته باشد، دیدگاه او نیز به همین نام خوانده می‌شود، مثلا فلانی نظراتش نسبت به بازار، دیدگاه بازار گاوی است. **بازار خرسی** بازار خرسی دروال استریت به شرایطی گفته می‌شود که شرایط اقتصادی نامناسب است. رکود در اقتصاد ظاهری می‌شود و قیمت‌های سهم‌ها روند نزولی پیدا می‌کنند. در این شرایط بازار انتخاب سهم مناسب کار سختی است. یکی از شگردهای استفاده از این بازار برای پول در آوردن استفاده از استراتژی فروش استقراضی سهام است (در کشور ما فعلا امکان فروش استقراضی سهم وجود ندارد. روش دیگر منتظر شدن در بازار است تا اینکه احساس کنید، دیگر بازار خرسی تمام شده و خرس‌ها بازار را ترک کرده‌اند و قیمت‌ها به پایین‌تر سطح خود رسیده‌اند و شرایط برای یک جهش دیگر و روزهای خوش بازار گاوی آمده شده است. اگر فردی نسبت به بازار بدبین باشد و این باور را داشته باشد که قیمت‌ها پایین می‌آیند، دیدگاه او نیز به همین نام خوانده می‌شود، مثلا فلانی دیدگاهش نسبت به بازار دیدگاه بازار خرسی است. **سایر حیوانات این مزرعه‌** جوجه‌ها در هراس از دست دادن هر چیزی هستند و ترس شدید آنها که ناشی از ضرر کردن است، باعث می‌شود که از سودهای بازار سهام چشم‌پوشی کنند و فقط به سراغ ابزارهای بازارهای پول بروند. اصل مسلم این است که شما هیچ نوع سرمایه‌گذاری را که به خواب شما صدمه می‌زند، نباید انجام دهید، ولی اگر کلا از بازار چشم پوشی کنید و هیچ ریسکی را متحمل نشوید، هیچ سود و منفعتی هم در کار نخواهد بود. خوک‌ها سرمایه‌گذاران با قابلیت ریسک بسیار بالایی هستند. آنها به دنبال لقمه های چرب و نرم و آن‌هم در کوتاه‌مدت هستند. آنها نسبت به سرمایه‌گذاری‌های خود نا‌شکیبا، حریص و احساسی هستند و بدون مطالعه و بررسی کافی، در اوراق بهادار با ریسک بالا سرمایه‌گذاری می‌کنند. سرمایه‌گذاران حرفه‌ای، عاشق خوک‌ها هستند و آنها را بسیار دوست دارند. چرا که از محل زیان‌ آنها است که آنها به سودهای بسیار خوبی دست می‌یابند.این اصطلاحات مربوط به وال‌استریت است، اما شما چه نوع سرمایه گذاری هستید؟ این سوال را باید خودتان جواب بدهید ولی باید بدانید انواع سبک‌های سرمایه گذاری وجود دارد. افراد حرفه ای و آگاه به بازار می‌توانند از شرایط بازار بسته به دیدگاه‌شان نسبت به بازار سود ببرند و ممکن است زیان هم بکنند. افراد با روحیه جوجه‌ای، ممکن است به بازدهی‌هایی دست یابند، ولی بازدهی‌های آنها بسیار اندک خواهد بود و افراد با روحیه خوکی، به احتمال زیاد بازندگان بازار هستند. افرادی که به راحتی بازیچه حرفه ای های بازار می‌شوند. توجه کنید که قبلا از آماده شدن به حد کافی وارد بازار نشوید. محافظه‌کار باشید و در سرمایه‌گذاری‌هایی که اطلاعات کافی از آن ندارید، وارد نشوید. قبل از اینکه بدون اطلاعات کافی وارد این بازار شوید، به این اندرز قدیمی‌گوش بسپارید. **خرس‌ها سود می‌کنند، گاوها سود می‌کنند، خوک‌ها قتل عام می‌شوند**.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
ریحانه ابویی مهریزی |   1396/10/09 00:38:11   |
0     0
بازار گاوی و خرسی از جمله واژه‌هایی هستند که بارها در توصیف وضعیت بازار شنیده‌ایم.
بازار گاوی و خرسی چیست؟ این دو واژه برای مشخص کردن روند کلی بازار سرمایه به کار گرفته می‌شوند. به عبارت ساده، هنگامی که بازار رو به رشد باشد و قیمت سهام روندی صعودی دارد می‌گویند «بازار گاوی» است. این در حالی است که اگر قیمت سهام روندی نزولی داشته و رکود در اوضاع اقتصادی حاکم شده باشد، «بازار خرسی» نامی است که می‌تواند روند بازار را توضیح دهد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
Maryammojtahedzadah |   1396/10/10 02:00:15   |
0     0
نکته قابل توجه در رابطه با بازار گاوی و خرسی، عدم نگاه کوتاه‌مدت به روند بازار است. افت قیمت‌ها در یک روز یا یک هفته یا افزایش آنها نشان از بازار خرسی و گاوی نیست. بلکه آنچه نوع بازار را مشخص می‌کند، روند بلندمدت آن است. مثلا ممکن است در دو هفته اخیر روند بیانگر بازار گاوی باشد، در حالی که طی دو سال اخیر روند بازار حاکی از بازار خرسی است
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
zahra nematollahi |   1396/10/10 08:10:49   |
0     0
از قدیم الایام فعالان بازار را به دو دسته بزرگ تقسیم می کرده اند:

**گاوها **و خرس ها**که از تقابل این دو گروه از سهامداران تحت عنوان **نبرد گاو و خرس**یاد می شود.

"گاوها" یا به عبارت بهتر گاوهای نر نماد سرمایه گذارانی هستند که معتقدند قیمت سهام با رشد مواجه خواهد شد اما "خرس ها" بر این نکته اعتقاد دارند که ممکن است قیمت سهام با افت مواجه شود. گاوها همیشه نماد افراد موفق و پربازده و خرس ها نماد افراد ناموفق و شکست خورده بوده است. این گونه نامگذاری سرمایه گذاران به "گاوهای نر" و "خرس ها" حاصل تخیل یک روزنامه نگار نیست ، بلکه انتخاب چنین حیواناتی برای تمثیل خریداران و فروشندگان ناشی از قدرت این دو حیوان است، که به جهت جثه و بنیه جزء قویترین ها هستند و هرگاه نبردی بین این دو صورت گیرد معلوم نیست که برنده کدام خواهد بود. این قاعده به یک " نماد " کلاس یک درکلیه بورس های دنیا تبدیل شده است .
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
Maryammojtahedzadah |   1396/10/16 14:30:12   |
0     0
شعار گاو: , "من پشتکار دارم"

گاو جثه بسیار بزرگی دارد. مردم معمولاً از گاو برای نشان دادن یک چیز بزرگ استفاده می کنند. گاو حیوانی کوشا، ساده، صادق، رک و روراست است.

افرادی که تحت این علامت به دنیا آمده اند، افرادی صادق، صبور، زحمت کش، سرسخت، و با قدرت ارتباطی پایین هستند. رئیسانشان معمولاً هیچوقت پی به توانایی های آنها نمی برند. در سنین پیری، به خوشبختی خواهند رسید. زنان این علامت معمولاً همسرانی خوب می شوند که به تحصیل فرزندان خود بسیار اهمیت می دهند.

بهترین جفت: موش، مار، خروس

بدترین جفت: اژدها، اسب، بُز، سگ، خرگوش
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
فریبا میرتقی |   1396/10/30 00:17:01   |
0     0
وقتی عموم مردم در بازار هستند، بازار گاوی (صعودی) آمادگی زیادی برای تبدیل شدن به بازار خرسی (نزولی) دارد. دلیل آن این است که عموم مردم کمترین تحملی برای پذیرش ریسک ندارند و در نتیجه نیاز به اطمینان و تایید زیادی دارند که یقین کنند کاری که انجام می‌دهند یک سرمایه‌گذاری «مطمئن» است. در نتیجه اغلب آنها آخرین افرادی هستند که متقاعد می‌شوند بازار صعودی است و فرصت‌های خوبی برای خرید در آن وجود دارد. در یک بازار گاوی، صرف نظر از اینکه چقدر طولانی مدت باشد، عموم مردم در آخرین لحظات سوار بر ارابة قیمت می‌شوند و هر چند سعی می‌کنند برای این کار خود دلایل منطقی و اقتصادی ذکر کنند، اما در واقع از کاری که می‌کنند اطلاع چندانی ندارند و استدلال واقعی و درونی آنها (که آن را ذکر نمی‌کنند) این است که همه دارند این کار را می‌کنند و پول در می‌آورند، پس چگونه ممکن است این کار اشتباه باشد؟

غافل از اینکه بازار گاوی و صعود مرتب قیمت‌ها، نیاز به تزریق دائمی پول توسط معامله‌گرانی دارد که خواهان خرید در قیمت‌های بالاتر و بالاتر باشند. هر چقدر از عمر بازار گاوی گذشته باشد، تعداد بیشتری از معامله‌گران خرید‌های خود را انجام داده‌اند و کمتر مشتری جدیدی باقی مانده و در نتیجه تعداد کسانی که حاضرند قیمت‌های بالاتری برای خرید پیشنهاد دهند کمتر شده است. خریداران قدیمی مشتاقند که شاهد افزایش روز افزون قیمت‌ها باشند ولی دلشان هم نمی‌خواهد با توقف رشد قیمت، گیر بیافتند و خریدهایشان روی دستشان بماند. لذا هر چه قیمت بالاتر می‌رود عصبی‌تر می‌شوند و مردد هستند که وقت شناسایی سود فرا رسیده یا نه.

وقتی عموم مردم وارد بازار می‌شوند و دسته جمعی شروع به خرید می‌کنند، حرفه‌ای‌ها می‌دانند که پایان راه نزدیک است. چطور؟ چون حرفه‌ای‌ها بر خلاف مردم عادی می‌دانند که تعداد خریداران و حجم پولی که باید در خرید صرف شود محدود است و سرانجام نقطه‌ای فرا خواهد رسید که در آن هر کس که می‌توانسته در حکم خریدار ظاهر شود، خرید خود را انجام داده است و دیگر خریداری باقی نمانده است. در واقع، خریدار حرفه‌ای نیز مثل بقیه دوست دارد قیمت‌ها مرتب بالاتر روند ولی باور دارد که این کار شدنی نیست. لذا قبل از رسیدن به آخر خط، یعنی وقتی هنوز خریدارانی وجود دارند شروع به فروش می‌کند. وقتی آخرین خریدار خرید خود را انجام داد، قیمت دیگر حرکتی نمی‌تواند بکند مگر رو به پایین.

اینجاست که مردم عادی گیر می‌افتند، چون قبلاً وقتی هنوز پتانسیل رشد قیمت وجود داشت، ریسک ورود به معامله را نپذیرفتند و وارد بازار نشدند. حرفه‌ای‌ها قبل از رسیدن به این نقطه، شروع به خالی کردن موقعیت‌ها کرده‌اند و با رقابت بین آنها بر سر جلب نظر خریداران باقی مانده که به سرعت در حال کمتر شدن هستند، قیمت رو به کاهش می‌گذارد. حال بجای آنکه قیمت‌های پایین‌تر برای خریداران جذاب‌تر باشد، دچار هراس می‌شوند. آنها نه تنها انتظار ضرر نداشتند بلکه تنها دلیل آنها برای ورود به بازار توقع بالای آنها از کسب سود به روشی بسیار مطمئن بود و الان هم طاقت ناامیدی ندارند. وقتی عموم مردم هم شروع به فروش کنند انگار گله رم کرده است. هر چند دوباره برای فروش‌های هیجانی و زیر قیمت، چندین دلیل اقتصادی و منطقی ذکر می‌کنند تا کسی گمان نکند که آنها وحشت کرده‌اند یا آدم‌هایی غیر منطقی هستند، اما در واقع دلیل اصلی اینکه آنها اینگونه وحشت زده در حال فرار هستند این است که قیمت‌ها بالاتر نرفت!
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
فریبا میرتقی |   1396/10/30 00:17:31   |
1     0
وقتی عموم مردم در بازار هستند، بازار گاوی (صعودی) آمادگی زیادی برای تبدیل شدن به بازار خرسی (نزولی) دارد. دلیل آن این است که عموم مردم کمترین تحملی برای پذیرش ریسک ندارند و در نتیجه نیاز به اطمینان و تایید زیادی دارند که یقین کنند کاری که انجام می‌دهند یک سرمایه‌گذاری «مطمئن» است. در نتیجه اغلب آنها آخرین افرادی هستند که متقاعد می‌شوند بازار صعودی است و فرصت‌های خوبی برای خرید در آن وجود دارد. در یک بازار گاوی، صرف نظر از اینکه چقدر طولانی مدت باشد، عموم مردم در آخرین لحظات سوار بر ارابة قیمت می‌شوند و هر چند سعی می‌کنند برای این کار خود دلایل منطقی و اقتصادی ذکر کنند، اما در واقع از کاری که می‌کنند اطلاع چندانی ندارند و استدلال واقعی و درونی آنها (که آن را ذکر نمی‌کنند) این است که همه دارند این کار را می‌کنند و پول در می‌آورند، پس چگونه ممکن است این کار اشتباه باشد؟

غافل از اینکه بازار گاوی و صعود مرتب قیمت‌ها، نیاز به تزریق دائمی پول توسط معامله‌گرانی دارد که خواهان خرید در قیمت‌های بالاتر و بالاتر باشند. هر چقدر از عمر بازار گاوی گذشته باشد، تعداد بیشتری از معامله‌گران خرید‌های خود را انجام داده‌اند و کمتر مشتری جدیدی باقی مانده و در نتیجه تعداد کسانی که حاضرند قیمت‌های بالاتری برای خرید پیشنهاد دهند کمتر شده است. خریداران قدیمی مشتاقند که شاهد افزایش روز افزون قیمت‌ها باشند ولی دلشان هم نمی‌خواهد با توقف رشد قیمت، گیر بیافتند و خریدهایشان روی دستشان بماند. لذا هر چه قیمت بالاتر می‌رود عصبی‌تر می‌شوند و مردد هستند که وقت شناسایی سود فرا رسیده یا نه.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مریم مجتهدزاده |   1396/11/01 07:53:38   |
0     0
گاوها" یا به عبارت بهتر گاوهای نر نماد سرمایه گذارانی هستند که معتقدند قیمت سهام با رشد مواجه خواهد شد 
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
حسین روضه یزدی |   1396/11/01 22:00:00   |
0     0
0 0
وقتی عموم مردم در بازار هستند، بازار گاوی (صعودی) آمادگی زیادی برای تبدیل شدن به بازار خرسی (نزولی) دارد. دلیل آن این است که عموم مردم کمترین تحملی برای پذیرش ریسک ندارند و در نتیجه نیاز به اطمینان و تایید زیادی دارند که یقین کنند کاری که انجام می‌دهند یک سرمایه‌گذاری «مطمئن» است. در نتیجه اغلب آنها آخرین افرادی هستند که متقاعد می‌شوند بازار صعودی است و فرصت‌های خوبی برای خرید در آن وجود دارد. در یک بازار گاوی، صرف نظر از اینکه چقدر طولانی مدت باشد، عموم مردم در آخرین لحظات سوار بر ارابة قیمت می‌شوند و هر چند سعی می‌کنند برای این کار خود دلایل منطقی و اقتصادی ذکر کنند، اما در واقع از کاری که می‌کنند اطلاع چندانی ندارند و استدلال واقعی و درونی آنها (که آن را ذکر نمی‌کنند) این است که همه دارند این کار را می‌کنند و پول در می‌آورند، پس چگونه ممکن است این کار اشتباه باشد؟

غافل از اینکه بازار گاوی و صعود مرتب قیمت‌ها، نیاز به تزریق دائمی پول توسط معامله‌گرانی دارد که خواهان خرید در قیمت‌های بالاتر و بالاتر باشند. هر چقدر از عمر بازار گاوی گذشته باشد، تعداد بیشتری از معامله‌گران خرید‌های خود را انجام داده‌اند و کمتر مشتری جدیدی باقی مانده و در نتیجه تعداد کسانی که حاضرند قیمت‌های بالاتری برای خرید پیشنهاد دهند کمتر شده است. خریداران قدیمی مشتاقند که شاهد افزایش روز افزون قیمت‌ها باشند ولی دلشان هم نمی‌خواهد با توقف رشد قیمت، گیر بیافتند و خریدهایشان روی دستشان بماند. لذا هر چه قیمت بالاتر می‌رود عصبی‌تر می‌شوند و مردد هستند که وقت شناسایی سود فرا رسیده یا نه.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
صفیه مزیدی شرف آبادی |   1396/11/02 20:38:29   |
0     0
خرسی یا گاوی ؛ اصلاحی رایج میان سرمایه گذاران است که نشان می دهد بازار یا سهم مربوطه در روند صعودی است یا نزولی. خرسی یا bearish به روند نزولی گفته می شود و گاوی یا bullish به روند صعودی گفته می شود. دلیل این نام گذاری به نحوه مبارزه خرس و گاو بر می گردد چرا که خرس در هنگام مبارزه از بالا به پایین ضربه می زند و به همین دلیل نشان از روند نزولی دارد و گاو برای شاخ زدن از پایین به بالا ضربه می زند که سمبلی از روند صعودی است. این اصلاح عموما برای کلیت بازار و شاخص استفاده می شود اما گاها برای سهام نیز می تواند به کار رود.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمدحسین زاده جعفری |   1396/11/16 17:20:01   |
0     0
نکته قابل توجه در رابطه با بازار گاوی و خرسی، عدم نگاه کوتاه‌مدت به روند بازار است. افت قیمت‌ها در یک روز یا یک هفته یا افزایش آنها نشان از بازار خرسی و گاوی نیست. بلکه آنچه نوع بازار را مشخص می‌کند، روند بلندمدت آن است. مثلا ممکن است در دو هفته اخیر روند بیانگر بازار گاوی باشد، در حالی که طی دو سال اخیر روند بازار حاکی از بازار خرسی است
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
faezeh abbaszade |   1397/08/01 10:02:35   |
0     0
عرضه وتقاضای سهام:دربازارگاوی تقاصابسیارزیاداست وعرضه به ندرت صورت میگیرد به عبارت دیگر سرمایه گذاران باامیدبه آینده روبه رشد بازار اقدام به خریدسهام جدیدمی کنند وفروشندگان نیزتمایلی برای فروش ندارند عکس این ماجرا دربازار خرسی حاکم است وعرضه افزایش وتقاضابه شدت کاهش می یابد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
faezeh abbaszade |   1397/08/01 10:09:14   |
0     0
بازارگاوی چگونه به بازارخرسی تنبدیل میشود؟؟
وقتی عموم مردم دربازارهستند بازارگاوی(صعودی)آمادگی زیادی برای تبدیل شدن به بازارخرسی (نزولی)دارد
دلیل آن این است که عموم مردم کمترین تحملی برای پذیرش ریسک ندارند ودرنتیجه به اطمینان وتاییدزیادی نیاز دارندکه یقین کنند کاری که انجام می دهند یک سرمایه گذاری مطمئن است
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics