تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

راهکارهای توسعه بازار فرش دستباف

رئیس هیئت مدیره انجمن علمی فرش ایران با اشاره به اشتغال حدود یک میلیون نفر قالی‌باف در کشور، برگزاری نمایشگاه‌های برون مرزی، اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری و کاهش مقررات "دست و پاگیر" را از جمله راهکارهای توسعه بازار فرش دستباف عنوان کرد.

به گزارش لحظه نگر حَسمان  به نقل از خبرگزاری ایسنا، حمید کارگر  با بیان اینکه ظرفیت اشتغال فرش دستباف بسیار زیاد است، اظهار کرد: برای پایداری این اشتغال لازم است بازار وجود داشته باشد، در غیر این صورت رغبتی به تولید نخواهد بود. اما تاکنون کمتر از ابزارهایی مثل تبلیغات، ترفندهای بازاریابی، برگزاری نمایشگاه‌های برون مرزی، اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری و سایر حربه‌های توسعه بازار در ایران استفاده شده است.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

وی افزود: استفاده از ابزارهای توسعه بازار در کنار کاستن از مقررات دست و پاگیر و حمایت از فعالان تولید و تجارت فرش دستباف امکان توسعه بازار و افزایش اشتغال در این بخش فراهم می‌شود.

 

به گفته کارگر حدود یک میلیون نفر قالی‌باف فعال در کشور فعالیت می‌کنند، اما با افت شدید صادرات این اشتغال در معرض خطر قرار گرفته است.

 

 صادرات فرش در هشت ماهه اول سال ۱۳۹۸ کمتر از ۵۰ میلیون دلار بوده که نسبت به متوسط ۵۰۰ میلیون دلاری صادرات فرش در دو دهه گذشته، حدود یک دهم شده است.

 

ارائه تسهیلات، راهکار رونق بازار داخل

رئیس هیئت مدیره انجمن علمی فرش ایران یکی از اثرات سوء بالا رفتن قیمت تمام شده فرش دستباف را افت فروش در بازار داخلی عنوان کرد و گفت: ایرانی‌ها یکی از بهترین، قدیمی‌ترین و شایسته‌ترین خریداران و مصرف‌کنندگان فرش دستباف هستند و می‌دانند که فرش دستباف مزایا و ویژگی‌های بیشتر و بهتری نسبت به فرش ماشینی دارد، اما یکی از عوامل مهم کم رونق بودن بازار داخلی، پایین بودن توان اقتصادی مردم است.

 

وی افزود: توان اقتصادی به دلیل تورم در حال کوچک‌تر شدن است و قیمت فرش دستباف مدام در حال بالا رفتن، بنابراین طبیعی است که فرش دستباف به عنوان یک کالای لوکس از سبد خانوار کنار گذاشته شود.

 

کارگر با بیان اینکه با بالا رفتن قیمت تمام شده فرش دستباف و کم شدن قدرت خرید و توان اقتصادی مردم بازار داخلی هم دچار مشکل شده، تصریح کرد: اگر دولت نگاه حمایتی داشته باشد، می توان از انواع ابزارها و امکانات مانند ارائه تسهیلات و وام به خریداران فرش دستباف برای توسعه بازار داخلی فرش دستباف استفاده کرد.

 

 

منبع خبر: ایسنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

ابوالقاسم زارع |   1399/03/02 16:11:19   |
0     0
دولت با توجه به اینکه قیمت فرش دستباف بالا ذفته با حمایت از تولیدکنندگان نخ و پایین آوردن قیمت مواد اولیه فرش دستباف می تواند قیمت فرش دستباف را کاهش دهد به صورتی که تمامی مردم نه تنها مردم ایران بلکه دنیا با مبلغی بیشتر فرشی با کیفیت داشته باشند ولی با دادن تسهیلات فقط صورت مسئله را عوض کرده اند ولی با حمایت از تولیدکنندگان موتد اولیه این تولید باعث میشود که هم ایجاد اشتغال بیشتر شود و هم اختلاف قیمتی بین فرش دستباف و ماشینی را کاهش دهد که بازار رقابتی شود و همچنین صادرات رونق بیشتری پیدا کند
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
سیدمصطفی قاسمی بنادکوکی |   1399/04/22 20:19:03   |
0     0
حمایت از کارگاه های تولیدی کوچک، ارائه خدمات و تسهیلات به آنها، برداشتن موانع صادرات، حمایت از تولید بازار توسعه بازار فرش دستبافت می شود.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مصطفى عربى |   1399/04/25 23:18:28   |
کامل بود
مصطفى عربى |   1399/04/25 15:42:14   |
0     0
برداشتن موانع صادرات وحمایت از کارگاهای تولید کوچک
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مریم بیکی |   1399/04/27 12:44:16   |
0     0
فرش دستباف صادراتش خیلی پایینه و قیمتش خیلی بلا هشت و مردم نمیتونن تو سبد کالاشون قرارش بدن و دولت اگر حمایت کنه و یک تسهیلاتی بده برای خریدش و قالیباف ها حمایت بشن برای بافتن قالی با دست تا اینگونه فرش ها زیاد بشن
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
یوسف موحدی فر |   1399/05/02 10:05:53   |
0     0
کاهش نرخ مواد اولیه و حمایت از تولیدکننده و ارائه تسهیلات مناسب
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics