تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

۴۰ درصد از مهارت آموزان فارغ التحصیلان هستند

معاون وزیرکاردرباره مهارت فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: بیش از ۴۰ درصد افرادی که به مراکز فنی و حرفه‌ای مراجعه می‌کنند، فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستند.

 به گزارش لحظه نگر حَسمان  به نقل از خبرگزاری تسنیم، سالهاست بازار کار ایران با جمعیت انبوهی از فارغ التحصیلان دانشگاهی مواجه شده و صف طولانی از تقاضا برای کار هم شکل گرفته است. جوانانی که ویژگی مشترک همه آنها تحصیل دانشگاهی در رده های مختلف کاردانی تا دکترا بوده و تقریبا همگان از طرز فکر یکسانی نسبت به شغل و آینده کاری هم برخوردارند.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

کارشناسان می گویند اینکه چرا اقتصاد ایران به چنین وضعیتی دچار شده که توان جذب تقاضاهای شغلی موجود را ندارد و در نتیجه چند میلیون تقاضا برای کار شکل می گیرد به چند عامل بستگی دارد. اولاً جهش یکباره میزان تولدها در دهه 60 و رسیدن آنها به سن کار در دهه های80 و 90، رشد نامناسب و ضعیف بنگاه های شغل ساز، ورشکستگی، تعدیل نیرو، در برخی موارد ورود تکنولوژی های نوین در کار، افزایش چشمگیر تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی و تغییر ذائقه آنها نسبت به کار؛ می توانند در ایجاد شرایط فعلی بازار کار ایران تاثیر مستقیم داشته باشند.

 

یکی از نقاط ضعف در اشتغال فارغ التصحیلان نبود مهارت و تخصص و دانش قابل عرضه برای نیروی کار است. امروز مشاهده می کنیم که نیروی کار با داشتن چندین مدرک اما هیچ کدام از مدرک ها کاربردی نیست . همین موضوع باعث علاقه مندی فارغ التحصیلان به سمت آموزش های مهارتی شده است.

علی اوسط هاشمی، معاون وزیرکار درباره مهارت فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: ارزش گواهی‌نامه‌های مهارت باید بیشتر از دانشنامه‌های دانشگاهی باشد و گواهی‌نامه‌های مهارت از ارزش اجتماعی و اداری برخوردار شود.

 

وی با بیان این که بیش از 40 درصد افرادی که به مراکز فنی و حرفه‌ای مراجعه می‌کنند، فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستند، گفت: امروز بسیاری از مهارت‌آموختگان فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها هستند که برای افزایش سطح مهارت خود در کنار دانش به این مراکز مراجعه می‌کنند.

معاون وزیر کار با بیان اینکه متأسفانه در بحث پرورش نیروهای ماهر، آموزش کیفی ارائه نکرده‌ایم که منجر به تربیت انسان‌های قدرتمند شود گفت: خانواده ها باید به سمت پرورش استعداد و مهارت افزایی حرکت کنند.

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با تأکید بر ارتقای استانداردهای آموزش‌های مهارتی اظهار کرد: در حال حاضر تدوین2000 استاندارد جدید را در دستور کار داریم که این تعداد استاندارد تا پایان سال99 به 5500 استاندارد موجود برای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اضافه خواهد شد.

 

 

منبع خبر: تسنیم
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics