تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

مقررات مخل صادرات و واردات طلا رفع شد

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: نزدیک به یک ماه از تدوین آیین نامه جدید صادرات و واردات طلا و نقره در کشور می گذرد که طی آن، مقررات مخل و دست و پاگیر گذشته حذف شده است.

«محمد کشتی آرای» درباره چشم انداز صادرات این محصول افزود: در مقوله صادرات یا واردات طلا، به هیچ عنوان تخصص مهم نیست و هر شخص حقیقی یا حقوقی می تواند به انجام این کار اقدام کند و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، به گفته این مسوول، برندسازی در صنعت طلا و جواهر نه فقط در ایران، بلکه در هیج کجای جهان و کشورهای پیشرو در این عرصه مطرح نیست و بویژه در ایران بیشتر برندها خانوادگی است.

وی اعلام کرد: طراحی مناسب، رعایت استانداردهای کیفی و بازاریابی مناسب، عوامل اصلی کسب بازارهای بیشتر و افزایش سهم ایران از بازار جهانی طلاست.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران بر لزوم ایجاد مرکزهایی برای توسعه صنعت طلا و جواهر کشور تاکید کرد و افزود: امروزه به دلیل گسترش فضای فیزیکی شهرها و افزایش جمعیت، در هر نقطه ای می توان بازار منطقه ای به راه انداخت.

به گفته این مسوول، با پیش بینی حضور بانک ها، صرافی ها، نمایندگی های شرکت های مختلف تجاری داخلی و خارجی و... در این مرکزها می توان پایگاهی برای گسترش و تعالی صنعت طلا و جواهر کشور و توسعه صادرات و واردات آنها ایجاد کرد.

کشتی آرای گفت: کشورهای همسایه و اطراف ایران تشنه تولیدات طلا و جواهر ایرانی اند و می توان با بهره گیری از فرصت ها به توسعه بیش از پیش بازار کشور اندیشید.

وی تاکید کرد با راه اندازی بورس جواهر می توان به ایجاد اطمینان و امنیت در خریداران و فروشندگان اقدام کرد.

کشتی آرای چندی پیش اعلام کرد تولید و مصرف طلا در کشور در پنج سال گذشته به یک سوم کاهش یافته که علت اساسی آن تغییر فرهنگ و نگرش مردم به این فلز قیمتی است.

به گفته وی، به همین دلایل دو سال گذشته در تهران بیش از 750 واحد صنفی طلا تعطیل شد که در سایر شهرستان ها این آمار به 3800 واحد صنفی رسیده است؛ البته اینها بجز صنف هایی است که تغییر رسته داده اند.

منبع خبر:
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics