تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی
بررسی رابطه بین کیفیت سود و ضریب واکنش سود

چکیده ای از مقاله

واکنش های متفاوت سرمایه گذاران نسبت به اطلاعات سود، موجب واکنش های متفاوت بازار می گردد. هدف اصلی این تحقیق، بررسی تاثیر کیفیت سود بر ضریب واکنش سود است. بسیاری از تحلیل گران مالی معتقدند کیفیت سود بر مبنای مجموعه ای از متغیرهای مالی اساسی اندازه گیری می گردد که در ارزیابی اوراق بهادار مفید است. در این تحقیق، علائم اساسی در مورد موجودی کالا، حساب های دریافتنی، سود ناویژه، هزینه های اداری و فروش اظهارنظر حسابرسی توسط سرمایه گذاران جهت ارزیابی کیفیت سود مورد استفاده قرار گرفته است. جامعه آماری شامل شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و نمونه آماری تعداد 93 شرکت بوده است. داده های تحقیق مربوط به یک دوره زمانی نه ساله (سال های 1378 -1386) می باشد. روش بررسی داده ها مقطعی بوده است. تمامی علائم اساسی ذکر شده برای هر شرکت عضو نمونه آماری محاسبه و در نهایت شرکت های عضو نمونه آماری برای هر سال به سه گروه (کیفیت بالا، کیفیت متوسط و کیفیت پایین) تقسیم شدند. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که ضریب واکنش سود در شرکت های با کیفیت سود مختلف (کیفیت بالا، متوسط و پایین)، تفاوت معنی داری با هم ندارد.

تاریخ ثبت: 1394/12/05
تعداد مطالعه: 437
تعداد دریافت: 10
حجم فایل : 313.34 KB
گروه: ضریب واکنش سود
دریافت فایل:

 

 

 

 

 

 

 
 

 

محمد رضا زارع |   1395/10/12 21:18:22   |
0     0
باسلام باتوجه به تعریفکیفیت سود وعلاقهمندی شرکت ها جهت اگاه شدن از کیفیت سود شرکت و به کار گیری مبنای تعهدی و نظر به اینکه صورت سود وزیان به تنهای اظلاعات دقیقی ازز کیفیت سود ارائه نمی کند و نظر به 5شاخص درکیفیت سود مقاله فوق از مدلهای مبتنی ویژگیهای کیفیت اطلاعات حسابداری می باشد باتشکر
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
رضایی |   1395/11/26 00:46:14   |
0     0
هدف اصلی این تحقیق، بررسی تأثیر کیفیت سود بر ضریب واکنش سود است. بسیاری از تحلیل گران مالی معتقدند کیفیت سود بر مبنای مجموعه ای از متغیرهای مالی اساسی اندازه گیری می گردد که در ارزیابی اوراق بهادار مفید است. در این تحقیق، علائم اساسی در مورد موجودی کالا، حساب های دریافتنی، سود ناویژه، هزینه های اداری و فروش اظهارنظر حسابرسی توسط سرمایه گذاران جهت ارزیابی کیفیت سود مورد استفاده قرار گرفته است .جامعۀ آماری شامل شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران ونمونه آماری تعداد۹۳ شرکت بوده است .
تمامی علائم اساسی ذکر شده برای هر شرکت عضو نمونه آماری محاسبه و در نهایت شرکت‌های عضو نمونه آماری برای هر سال به سه گروه (کیفیت بالا، کیفیت متوسط و کیفیت پایین) تقسیم شدند. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که ضریب واکنش سود در شرکت های با کیفیت سود مختلف (کیفیت بالا، متوسط و پایین)، تفاوت معنی داری با هم ندارد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مرتضی باغستانی |   1397/11/11 23:49:39   |
0     0
قابلیت پیشبینی نیز به شیوههای مختلف اندازه گیری میشود . این معیار کیفیت سود، در قالب توانایی سود در پیشبینی سودها و جریانهای نقدی آتی سنجیده میشود . در این راستا 4 مدل در ادبیات موضوعی معرفی گردیده است.
این مدلها به شرح زیر میباشند:
1 - مدل پیشبینی سودهای آتی با استفاده از سودهای جاری
2 - مدل پیشبینی سودهای آتی با استفاده از اجزای نقدی و تعهدی سودهای جاری
3 -مدل پیشبینی جریانهای نقدی آتی با استفاده از سودهای جاری
4 - مدل پیشبینی جریانهای نقدی آتی با استفاده از اجزای نقدی و تعهدی سودهای جاری
در تمام این مدلها، معیار قابلیت پیش ،بینی انحراف معیار خطای باقیمانده مدل بوده که کمتر بودن آن بیانگر کیفیت بیشتر سود است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
سعیده تشکری |   1397/11/12 11:44:14   |
0     0
کیفیت سود بر مبنای مجموعه ای از متغیرهای مالی اساسی اندازه گیری می گردد که در ارزیابی اوراق بهادار مفید است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

 

 

 
هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics