تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

گرچه در اوایل دهه 80 مجلاتی همچون نامه مفید، فصلنامه حوزه و دانشگاه، فصلنامه پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع) و برخی دیگر از مجلات اقتصادی، بخشی از مقالات خود را به موضوعات اقتصاد اسلامی اختصاص می‌دادند ولیکن در مراکز علوم انسانی کشور نشریه‌ای تخصصی که منحصراً و در همه شماره‌های خود بر موضوعات اقتصاد اسلامی متمرکز باشد، وجود نداشته است.

درباره نشریه

با احساس این خلا، گروه اقتصاد پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در بهار سال 1380، اقدام به انتشار فصلنامه تخصصی «اقتصاد اسلامی» نمود. امروزه این نشریه با درجه علمی ـ پژوهشی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه‌های اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه مجلات تخصصی نور وابسته به مرکز تحقیقاتی علوم اسلامی (CRCIS) نمایه می‌شود. همچنین این نشریه بنا به گواهی مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری دارای ضریب تاثیر است[1] و با ارجاع بسیاری از محققین و کارشناسان این حوزه به این نشریه، بخشی از نیاز موجود در جامعه علمی کشور برطرف شده است. این نشریه در سال 1383 در دومین جشنواره اقتصاد اسلامی در دانشگاه تربیت مدرس، نخستین مجله اقتصاد اسلامی در ایران شناخته شد. همچنین این نشریه افزون بر کسب رتبه‌های برتر در جشنواره‌هایی همچون جشنواره علامه طباطبایی در سال 1382 و جشنواره مطبوعات اسلامی در دو دوره 1382 و 1383، موفق گردید که در سال ‌1389در میان 406 مجله علمی پژوهشی کشور، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه دوم ضریب تأثیر مجلات علمی ـ پژوهشی کشور را به خود اختصاص دهد. فصلنامه «اقتصاد اسلامی» که تاکنون 55 شماره از آن به مرحله انتشار رسیده است، با مدیر مسئولی حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبر رشاد، سردبیری عباس عرب‌‌مازار، مدیریت اجرائی حسین غفورزاده آرانی و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و انجمن اقتصاد اسلامی ایران چاپ و منتشر می‌شود.

اهداف و چشم انداز

1. تبیین اقتصاد اسلام و دفاع از آن؛

2. آسیب‌شناسی و نقد اقتصاد جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه اسلام؛

3. طرح مسائل مستحدثة فقهی و نیازهای نو پیدا در حوزه اقتصاد و پاسخ به آن‌ها؛

4. مطالعات تطبیقی و نقد سایر مکاتب و نظام‌های اقتصادی؛

5. اطلاع‌رسانی در مورد تازه‌های اقتصاد اسلامی و مراکز علمی در داخل و خارج کشور.

راهنمای نویسندگان

لطفاً به هنگام تنظیم مقالات موارد ذیل رعایت شود:

1. مقالات را از طریق سایت مجله اقتصاد اسلامی ارسال کنید.

2. حجم هر مقاله بیش از 25 صفحه حروف‌چینی شده 350 کلمه‏‌ای نباشد.

4. چکیده فارسی مقاله، حداکثر در 250 کلمه به همراه چکیده انگلیسی و عربی آن به همین مقدار.

5. واژگان کلیدی فارسی و معادل انگلیسی آنها.

6. طبقه‌بندی JEL.

7. مقاله ارسالی نباید در هیچ نشریه داخلی یا خارجی و مجموعه مقالات چاپ شده باشد.

8. مقاله ارسالی نباید همزمان به مجله‌ها یا مجموعه‏‌های دیگر فرستاده شده باشد.

9. درج معادل لاتین اسامی، و اصطلاحات مهجور، مقابل عبارت و در پرانتز ضروری است.

10. منابع مورد استفاده، در متن به این شکل نوشته شود، نام ‏خانوادگی نویسنده، تاریخ انتشار و شماره صفحه (مظفر، 1357، ص194) و فهرست منابع در آخر مقاله بر حسب حروف الفبایی نام‏ خانوادگی نویسنده، به شکل‏ ذیل تنظیم شود:

أ) برای کتاب: نام‏‌خانوادگی، نام نویسنده؛ نام کتاب؛ نام مترجم؛ شماره ‏جلد، شماره چاپ، محل انتشار: نام ناشر، تاریخ انتشار.

ب) برای مقاله: نام‏‌خانوادگی، نام نویسنده؛ «عنوان مقاله»، نام مترجم؛ نام مجله، دوره یا سال، شماره ‏مجله، تاریخ انتشار، شماره صفحه آغاز و پایان مقاله.

تذکر: شایان ذکر است در صورت تکرار بلافاصله منابع، به کلمه «همان» و شماره جلد و صفحه بسنده می‌شود. همچنین در صورت تعدد آثار منتشره در سال واحد از یک مؤلف، جهت نمایاندن ترتیب ‏انتشار با حروف «الف»، «ب»، «ج» و... متمایز می‌گردد.

 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

دیدگاه کاربران

 

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics