تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

کاهش هزینه های درمان با طرح تحول سلامت/ هزینه های دندانپزشکی همچنان بالا

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر این که باید به وضعیت پوسیدگی دندان در سطح کشور توجه شود، گفت: والدین به ویژه مادران باید به شاخص های بهداشتی مثل پوسیدگی دندان فرزندان بیشتر توجه کنند.

 

 به گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل از دولت، دکتر علیرضا رییسی در همایش دانش آموزان دارای دندان های عاری از پوسیدگی در شهرستان نمین استان اردبیل، با بیان این مطلب، افزود: پرداختی از جیب مردم در حوزه سلامت، ۴۰ درصد است که ۲۲ درصد آن مربوط به هزینه های دندانپزشکی است که رقم بالایی محسوب می شود.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه بعد از طرح تحول سلامت، بسیاری از هزینه ها از جیب مردم کاهش یافته و به طور ویژه در بیمارستان ها برای بیماران بستری  به کمتر از ده درصد رسیده است، افزود: اما در دندانپزشکی این رقم پایین نیامده و برخی افراد به دلیل بالا بودن هزینه ها به دندانپزشکان مراجعه نمی کنند.

 

دکتر رییسی ادامه داد: شاخص کشوری نشان می دهد که افراد بالای ۵۵ سال حداقل ۳ تا ۴ دندان خراب دارند.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: برای کاهش هزینه های دندانپزشکی دو راهکار وجود داشت. اول اینکه به سراغ سالمندان که توان پرداخت هزینه های دندانپزشکی را ندارند، برویم و راه حل دوم این بود که کودکان را در نظر گرفته و از زمان رشد دندان شان، پیشگیری و بهداشت را به آنها آموزش دهیم تا در سنین سالمندی، دندان های سالم تری داشته باشند.

 

وی افزود: حدود ۴ دندان کودکی که از حدود ۶ ماهگی دندان در می آورد تا رسیدن به سال سوم زندگی اش، می پوسد.

 

 دکتر رییسی ادامه داد: تصور اینکه دندان کودک شیری است و به نوعی جایگزین می شود و نباید حساس شد، غلط است. اول اینکه وقتی دندان کودک می پوسد، یعنی سبک زندگی او اشتباه است و اصول بهداشتی را رعایت نمی کند.

 

وی در ادامه اذعان داشت: نکته دوم این است که پوسیدگی دندان مثل یک بیماری عفونی بوده، چرا که داخل دهان، محل تجمع میکروب است. دندان های پوسیده علاوه بر اینکه دندان های مجاور را از بین می برند، در سنین بالا، ریشه برخی بیماری ها مثل عفونت ریه و بیماری قلبی نیز، هستند.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت، افزود: بسیاری از عفونت های خونی ناشی از عفونت های دهان و دندان است و در نهایت همین امر موجب افزایش هزینه ها می شود. بنابراین بهترین کار این است که پیشگیری را از کودکی شروع کنیم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: مادران همانطور که به سایر جنبه های سلامتی کودک اهمیت می دهند، حداقل سالی سه بار هم، باید دندان های کودک را بررسی کنند.

منبع خبر: دولت
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

سعید میرجلیلی |   1398/05/28 11:34:45   |
0     0
از اهمیت رفتن به دندان پزشکی هم که بگذریم، بحث هزینه‌های آن همیشه مطرح است. هزینه‌هایی که در گام اول، مانند غل و زنجیر آهنین بر پای فرد، او را از رفتن به دندان پزشکی باز می‌دارد! اما نیاز به درمان آن قدر جدی می‌شود که با وجود افزایش چشمگیر برخی هزینه ها، باز هم فرد مجبور است به دندان پزشکی برود و این هزینه‌های گزاف را بپردازد. مدیریت صحیح دخل و خرج و بررسی راه‌های ممکن برای کم کردن این هزینه ها، اقداماتی مناسب برای مقابله با این مشکل اقتصادی است. مشکلی که خواه ناخواه، برای تامین آسایش فرد، در کمترین زمان ممکن باید حل شود. البته، مدیریت دخل و خرج به دانش اقتصادی هر فرد و شرایط زندگی او بر می‌گردد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics