تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

"نیما" بوروکراسی را پیچیده‌تر کرد

رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با اشاره به برخی مشکلات واردکنندگان و صادرکنندگان ایرانی گفت: سامانه‌هایی همچون نیما تنها دیوانسالاری و بوروکراسی اداری را پیچیده‌تر کردند.

 

 

به گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل زا  ایسنا، حمید علوی بر لزوم رفع موانع از پیش پای صادرکنندگان تاکید و اظهار کرد: چرا فعالین اقتصادی و صادرکنندگان ایرانی درست در زمانی که باید صادرات انجام دهند با مشکلاتی نظیر پیمان‌سپاری ارز مواجه شوند. وی، صدور دستورالعمل‌ها و بخش‌نامه‌های متعدد را یکی از موانع پیش روی صادرات برشمرد و افزود: صدور این  دستورالعمل‌ها ابهامات و موانع زیادی برای صاحبان کسب کار در کشور و استان به وجود آورده است.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با بیان اینکه روش آوردن ارز به داخل کشور خیلی ساده‌ است، گفت: دولت در این ارتباط می‌تواند از صادرکنندگان و واردکنندگان ضمانت اجرایی بگیرید این در حالی است که ایجاد سامانه‌های نظیر نیما تنها بورکراسی اداری را بیشتر می‌کنند.

 


علوی با بیان اینکه مداخله دولت در قیمت ارز باعث شده است که اختلالات جدی در بازار به وجود بیاید، تصریح کرد: تنها راه برون‌رفت از این اختلالات عدم مداخله دولت در فرآیندها بازار و واردات و صادرات است. همچنین مهدی حداد، رییس کمیسیون کشاورزی اتاق سمنان بر لزوم خصوصی‌سازی واقعی در اقتصاد تاکید کرد و گفت: متاسفانه بخش بزرگی از اقتصاد ایران دولتی است و سهم بخش خصوصی از اقتصاد بخش کوچک و ناچیزی است.

 

وی با انتقاد از برخی تصمیمات آنی و تعمیم آن به اقتصاد کشور اظهار کرد: اتخاذ تصمیم‌های آنی و خلق‌الساعه، پیکره بخش خصوصی را خرد و نحیف‌تر می‌کند. رییس کمیسیون کشاورزی اتاق سمنان بااشاره به دلایل افزایش قیمت‌ها در شرایط فعلی اضافه کرد: کارخانجات و کارگاهای کوچک تولیدی، مواد اولیه خود را از بازار و بورس با نرخ بالایی خریداری می‌کنند لذا شاهد افزایش قیمت در محصولات تولیدی نیز خواهیم بود.

منبع خبر: ایسنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics