تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

ضرورت اطلاع دانشگاه از طرح‌های مستقل پژوهشی اعضای هیئت علمی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ضمن تشریح برخی دستاوردهای این دانشگاه و با بیان اینکه نخستین بار در سال ۹۴ تفاهم‌نامه این دانشگاه با صندوق حمایت از پژوهشگران به امضا رسیده است، گفت: معاونت پژوهشی دانشگاه در رابطه با طرح‌های پژوهشی مستقلی که اعضای هیات علمی آن با صندوق حمایت از پژوهشگران بسته‌اند، اطلاعی ندارد که در صورت اندیشیده شدن ساز و کاری برای این موضوع همکاری صندوق با دانشگاه کامل و همه جانبه خواهد بود.

به گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل از ایسنا، بابک شکری در مراسم امضای تفاهم‌نامه صندوق حمایت از پژوهشگران و دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی ضمن اشاره به شعار دانشگاه "زندگی یعنی امید و حرکت" ارزش‌های محوری آن را کیفی‌سازی فعالیت‌ها، ماموریت‌گرایی و بالا بردن تراز بین‌المللی عنوان کرد و افزود: مراکز این دانشگاه از جمله پژوهشکده لیزر و علوم پلاسما و علوم محیطی، مرکز سنجش از دور، علوم شناختی و مغز و پژوهشکده فناوری‌های پزشکی منحصر به فرد هستند.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

وی، خاطرنشان کرد: توسعه علم و فناوری، توسعه مرزهای دانش و رفع چالش‌های علمی، چشم‌انداز این دانشگاه در افق ۱۴۰۴ است.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه دانشگاه در توسعه پژوهش‌های کیفی برای حل چالش‌های کشور گام‌های مهمی برداشته است، اظهارکرد: رشد ۲۵ درصدی تعداد مقالات بین‌المللی دانشگاه با محققان تراز اول جهانی در سال گذشته و رشد ۲۰ درصدی تولید مقالات بین‌المللی چارک اول و نیز رشد ۳۰ درصدی حجم مالی قراردادهای برون سازمانی که حدود ۲۰ درصد آن با مراکز خصوصی بوده گویای این موضوع است.

 

شکری همچنین فعالیت پررنگ همکاران این دانشگاه در حوزه کتاب را یادآور شد و اظهارکرد: دستاوردهای دوره دکتری در بازه سه ساله در حوزه‌های مختلف پررنگ بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد ثبت اختراع فراخور حوزه‌های دانش و شرایط کشور در نوسان بوده است، جایگاه برجسته این دانشگاه در رتبه‌بندی‌های تایمز، ‌ لایدن، ‌ QS و ESI را یادآور شد و توضیح داد: دانشگاه شهید بهشتی در سال‌های گذشته توانسته است با انجام فعالیت‌های پژوهشی روند رو به رشدی را در رتبه‌بندی‌های جهانی داشته باشد.

 

گردش مالی ۳.۵ میلیاردی شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید بهشتی سپس به حوزه فناوری، نوآوری و کارآفرینی پرداخت و گفت: در این راستا دانشگاه اقدام به راه اندازی پارک کرده که میزان گردش سرمایه در شرکت‌های مستقر در آن ۶۰ میلیارد تومان و میزان گردش سرمایه در شرکت‌های دانش بنیان وابسته به این پارک ۳.۵ میلیارد تومان بوده است.

 

شکری ذیل موضوع همکاری‌های علمی بین‌المللی این دانشگاه به ریاست و هدایت کارگروه‌های ملی همکاری با کشورهای روسیه و قزاقستان، ریاست هیات اجرایی کمیسیون بین‌المللی سدهای بزرگ و عضویت مشترک فعال در کارگروه همکاری علمی با کشورهای فرانسه، آلمان و اتریش اشاره کرد و گفت: رشد و توزیع حضور هیات‌های دانشگاه در عرصه بین‌المللی قابل توجه است.

 

وی با بیان اینکه تمدید تفاهم‌نامه این دانشگاه با صندوق حمایت از پژوهشگران نخستین بار در سال ۹۴ و به مدت پنج سال به امضاء رسیده است، خاطرنشان کرد: دو سوم اعتبار این تفاهم‌نامه از سوی صندوق و یک سوم آن از سوی دانشگاه تامین می‌شود.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در پایان تعداد طرح‌های این تفاهم‌نامه در سال‌های منتهی به ۹۷ را ۲۰ مورد (دو مورد در حوزه فنی مهندسی، چهارده مورد در حوزه علوم پایه و سه مورد علوم انسانی) اعلام و تاکید کرد: متاسفانه دانشگاه اطلاعی در رابطه با طرح‌های پژوهشی مستقلی که اعضای هیات علمی آن با صندوق حمایت از پژوهشگران بسته‌اند، ندارد که در صورت اندیشیده شدن ساز و کاری برای این موضوع همکاری صندوق با دانشگاه کامل و همه جانبه خواهد بود.

منبع خبر: ایسنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics