تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

باید برای عبور از شرایط تحریم، دوشادوش مردم و مسئولان آماده باشیم

مدیرعامل بانک آینده گفت: برای عبور از شرایط دوران تحریم، باید همراه تمام مردم و دوشادوش مسئولان اقتصادی کشور آماده بوده و برنامه داشته باشیم.

 

به گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل از خبرگزاری ایسنا، جلال رسول‌اف، روز سه‌شنبه(۱۸ دی) در جلسه هم‌اندیشی که با حضور اعضای هیات‌مدیره، مدیران ارشد و روسای بانک آینده شعب سراسر کشور در ساختمان مرکزی این بانک در تهران برگزار شد، با اشاره به شرایط اقتصادی کشور خطاب به مدیران و روسای شعب بانک، گفت: همه ما به عنوان یک مدیر بانکی باید دوشادوش مسئولان اقتصادی کشور و همراه تمام مردم و برای عبور از شرایط دوران تحریم آماده بوده و برنامه داشته باشیم.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

وی توضیح داد: اقتصاد ایران، بانک‌محور بوده و به همین دلیل بیشتر فشارِ دشمنان، بر تخریب نظام بانکی کشور متمرکز است؛ لذا باید مراقب باشیم و اجازه ندهیم که با بعضی شایعه‌پردازی معاندان، اعتماد مردم به بانک‌ها، دچار تزلزل شود؛ گرچه مردم عزیزمان، هوشیارتر از این هستند که خود را در معرض این‌گونه شایعات قرار دهند.


مدیرعامل بانک آینده تاکید کرد: حق مشتری است که بداند در بنگاه اقتصادی که سرمایه‌گذاری کرده و با آن کار می‌کند، چه می‌گذرد؛ لذا، باید برای مشتریان و دیگر ذی‌نفعان وقت بگذارید و خدمات و محصولات بانک را برای آن‌ها به‌طور کامل توضیح دهید.


 مدیرعامل بانک آینده همچنین از روسای شعب بانک خواست با تلاش مضاعف آنچه برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان برای پایان سال، آن‌طور که شایسته شأن ذی‌نفعان، مدیران، شهروندان و نام بانک آینده است انجام دهند، تا مشتریان مانند همیشه وجه تمایز بانک آینده را احساس کنند.  


وی با قدردانی از زحمات تمام مدیران ستادی و شعب در طول ۹ ماه گذشته، ابراز امیدواری کرد: با تلاش تمام مدیران و شهروندان بانک بتوانیم در پایان سال ۱۳۹۷ مانند سال‌های گذشته یک کارنامه درخشان و پربار از خدمات به هموطنان و مشتریان که همه به آن افتخار کنیم، ارائه کنیم.

 

منبع خبر: ایسنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

سعیده دهقان |   1397/10/20 23:57:53   |
0     0
تحریم‌ها علیه ایران به مجموعه اقداماتی از سوی قدرت‌های جهان اطلاق می‌شود که در جهت مجازات حکومت ایران یا وادار کردن این کشور به انجام یا عدم انجام عملی به کار گرفته شده‌است. عمدهٔ تحریم‌ها علیه ایران پس از وقوع انقلاب ۵۷، بعد از اشغال سفارت آمریکا در تهران شکل گرفت و در پی چالش بر سر برنامهٔ هسته‌ای ایران شدت بیشتری یافت. برنامه اتمی ایران از سال ۸۵ و به دنبال ارجاع پرونده این کشور از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به شورای امنیت، با تحریم‌های مختلفی مواجه شده‌است. تحریم‌های ایران را از نظر تحریم‌کنندگان می‌توان به ۴ دستهٔ کلی تقسیم‌بندی کرد: تحریم‌های چندجانبه هم‌چون تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل، تحریم‌های اتحادیهٔ اروپا، تحریم‌های تک‌جانبه از سوی کشورهای مختلف مانند ایالات متحده و تحریم‌های کنگره آمریکا
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics