تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

موضوع اشتغال دانش‌آموختگان با فشار و اجبار قابل اصلاح نیست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع اشتغال دانش‌آموختگان با فشار و سایر ابزارهایی که نوعی اجبار در آن‌هاست، قابل اصلاح نیست.

گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل از ایسنا، دکتر منصور غلامی در بیست‌ویکمین جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور که بخشی از آن به بررسی بخش‌های باقیمانده از "سند سیاست‌های اشتغال دانش‌آموختگان" اختصاص داشت و بخش‌های مربوط به وظایف وزارت امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد بررسی و تبادل‌نظر اعضاء قرار گرفت، طی سخنانی اظهار کرد: هنگامی‌که اشتغال در جامعه با مشکل مواجه می‌شود، این مشکل به آموزش عالی سرریز می‌شود.



عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: هنوز نتوانسته‌ایم دانش‌آموز شاغل به تحصیل در دبیرستان را نسبت به موضوع اشتغال خود کاملاً راهنمایی و توجیه کنیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هر جا که انگیزه و تقاضا برای تحصیل وجود داشته باشد، سیاست‌های الزام‌آور نمی‌تواند این انگیزه و رغبت را محدود کند.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

تضمین وضعیت اشتغال منجر به افزایش تقاضای تحصیل در دانشگاه می‌شود

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» در دانشگاه‌ها هم در این جلسه طی سخنانی گفت: در سیاست‌های اشتغال دانش‌آموختگان، ملاحظات نهادهای مسئول که با مطالعات آینده‌نگرانه تدوین‌شده، به خوبی موردتوجه قرار گرفته است.



وی افزود: اگر وضعیت اشتغال، نظام‌وظیفه و … فارغ‌التحصیلان در هر دانشگاهی تضمین شود، تقاضای تحصیل در آن دانشگاه افزایش خواهد یافت و دانشگاه فرهنگیان نمونه بارز این ادعاست.

 

افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی از سال ۱۳۸۸

دکتر اکبری، قائم‌مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه طی سخنانی گفت: از سال ۱۳۸۸ حدود ۱۰۰ درصد به ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و… اضافه‌شده است.
وی افزود: با توجه به آمار فعلی پزشکان و دانشجویان شاغل به تحصیل که تا چند سال آینده فارغ‌التحصیل و وارد بازار کار می‌شوند، نسبت پزشک به جمعیت کشور تغییر خواهد کرد.



تضعیف رشته‌های علوم پایه با تراکم در رشته‌های تجربی

دکتر نوید ادهم، دبیر شورای عالی آموزش‌وپرورش هم در این جلسه طی سخنانی گفت: موضوع هدایت تحصیلی نیاز به حمایت همه نهادها و ازجمله رسانه‌ها دارد.
وی افزود: تراکم دانش‌آموزان و متعاقباً دانشجویان در رشته‌های علوم تجربی علوم پایه را تضعیف کرده است.

 

هدایت هوشمندانه تحصیلی یکی از نیازهای اصلی کشور است

دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم در جلسه ۱۲۱ ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: برای هر تخت بیمارستانی در دانشگاه آزاد اسلامی ۸۰ میلیون تومان در هرسال یارانه پرداخت می‌شود.
وی افزود: این یارانه به‌منظور استمرار آموزش پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: هدایت هوشمندانه تحصیلی با توجه به استعدادها به سمت اشتغال یکی از نیازهای اصلی کشور است.

 

 



تأکید بر تصمیم‌گیری در حوزه آموزش پزشکی به‌دوراز جو زدگی

دکتر نسل سراجی، دبیر ستاد اجرایی آمایش آموزش عالی سلامت هم در این نشست طی سخنانی گفت: نباید بحث آموزش عالی سلامت به پزشک، داروساز و… محدود شود.
وی افزود: مجموعه نهادها، افراد و… ارائه‌دهنده خدمات سلامت در این بخش مسئول هستند.
دکتر نسل سراجی ادامه داد: در برخی بیمارستان‌ها با کمبود پرستار مواجه هستند.



دبیر ستاد اجرایی آمایش آموزش عالی سلامت گفت: هرگونه تصمیم در این زمینه باید از جو زدگی‌ها و بازی با افکار عمومی دور باشد.
دکتر سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی هم در ادامه این جلسه طی سخنانی گفت: نگاه غالب در "سند اشتغال دانش‌آموختگان" نگاه فنی و مهندسی است و علوم انسانی در آن مورد توجه قرار نگرفته است.



وی افزود: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق در حوزه علوم انسانی مشغول هستند.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از بحث و تبادل‌نظر اعضاء بخش‌های دیگری از "سند اشتغال دانش‌آموختگان" به تصویب رسید.

منبع خبر: ایسنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics