تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

طلای جهانی پس از نشست فدرال ررزو آمریکا سقوط کرد

قیمت طلا در معاملات روز پنج شنبه بازار جهانی پس از این که بانک مرکزی آمریکا برخلاف انتظارات بازار اعلام کرد قصد آغاز سیکل طولانی از کاهش نرخ‌های بهره را ندارد، سقوط کرد و به پایین‌ترین قیمت در دو هفته گذشته رسید.

به گزارش لحظه نگر مالی تیم متفکران به نقل از طلا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۴۱۰ دلار و ۴۲ سنت رسید.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۱.۲ درصد سقوط کرد و به ۱۴۲۱ دلار رسید.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

بانک مرکزی آمریکا در نشست سیاست پولی هفته جاری خود با اشاره به نگرانی‌ها نسبت به رشد اقتصاد جهانی و تورم، کاهش نرخ‌های بهره به میزان ۲۵ واحد را تصویب کرد اما سخنرانی جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی پس از این نشست به بازار نشان داد که کاهش چشمگیر نرخ‌های بهره حتمی نیست.

 

جان شارما، اقتصاددان بانک ملی استرالیا در این باره گفت: کاهش نرخ‌های بهره به شکلی که بانک مرکزی آمریکا انجام داده است، بیشتر یک سیاست بیمه است نه یک مجموعه کاهش نرخ‌های بهره و این امر اندکی ابهام ایجاد کرد.

 

پس از اظهارات پاول، شاخص دلار ۰.۳ درصد رشد کرد و به بالاترین حد در دو سال اخیر رسید. قوی‌تر شدن دلار طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گران‌تر می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، همچنین در عرصه تجارت نیز مذاکره کنندگان آمریکایی و چینی به مذاکراتشان در شانگهای بدون این که نشانه چندانی از پیشرفت داشته باشد، پایان دادند و توافق کردند دوباره در سپتامبر دیدار کنند.

 

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۵ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۶ دلار و ۱۷ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۸۵۵ دلار و ۲۵ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، ۱۵۲۱ دلار و سه سنت معامله شد.

منبع خبر: طلا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

سعیده دهقان |   1398/05/13 00:04:10   |
0     0
فدرال رزرو (به انگلیسی: Federal Reserve)، یا فد به معنی «ذخیرهٔ فدرال»، بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا است که در سال ۱۹۱۳ با هدف نظارت بر عملیات بانکی در این کشور تأسیس شد. این بانک با تصویب لایحه فدرال رزرو در سال ۱۹۱۳ در پاسخ به رشته بحران‌های مالی ای تشکیل شد که نیاز به کنترل مرکزی سیستم پولی را نشان داد.
این نهاد متشکل از ۱۲ بانک مرکزی به عنوان حامیان فدرال رزرو و از نظر قانون ایالات متحده آمریکا، خصوصی و مستقل محسوب می‌شود اما بخشی از تصمیمات دولتی بر فعالیت آن‌ها دخالت دارد.
فدرال رزرو مسئول تدوین سیاست‌های پولی، پیگیری رسیدن به اشتغال کامل، تثبیت قیمت‌ها و رشد اقتصادی در آمریکا است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics