تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

اصلاح موادی از قانون منجر به کاهش اطاله دادرسی می شود

دکتر مولا بیگی در مراسم تقدیر از کارکنان نمونه دیوان عدالت اداری: اصلاح موادی از قانون را منجر به کاهش اطاله دادرسی و جلوگیری از افزایش ورودی پرونده ها به دیوان دانست.

به گزارش لحظه نگر مالی حسمان به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، دکتر غلامرضا مولا بیگی، معاون نظارت و بازرسی دیوان عدالت اداری، در مراسم تقدیر از کارکنان نمونه دیوان، اطاله دادرسی را از مهمترین مشکلات دستگاه قضایی خواند و گفت: دیوان عدالت اداری در طی سه سال گذشته تلاش خود را کرده است تا از اطاله دادرسی جلوگیری کند و با توجه به اینکه میزان ورودی پرونده ها به دیوان سالانه در حال افزایش می باشد اما با تدابیر و پیگیری رییس و همکاران محترم دیوان عدالت اداری سرعت رسیدگی در دیوان افزایش پیدا کرده است.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

دکتر مولا بیگی اصلاح موادی از قانون را منجر به کاهش اطاله دادرسی و جلوگیری از افزایش ورودی پرونده ها به دیوان دانست و افزود: طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی و پیگیری می باشد که امیدواریم با تصویب این قانون، گام اساسی در راستای کاهش اطاله دادرسی در دیوان عدالت اداری برداشته شود.

 

معاونت نظارت و بازرسی دیوان عدالت اداری به آمار کاهش اطاله دادرسی در مقایسه با دو سال گذشته در دیوان اشاره کرد و گفت: متوسط زمان رسیدگی در شعب بدوی در سال 96 ، 242 روز بوده است که در شش ماه اول سال 98 با کاهشی چشمگیر متوسط زمان رسیدگی به 142 روز رسیده است که 100 روز کاهش پیدا کرده است. همچنین در شعب تجدیدنظر مدت زمان رسیدگی در سال 96 ، 187 روز بوده است که این رقم در شش ماه اول سال 98 به 123 روز رسیده است که نسبت به دو سال گذشته 64 روز کاهش پیدا کرده است. بنابراین متوسط زمان رسیدگی در شعب بدوی دیوان عدالت اداری کمتر از 5 ماه و در شعب تجدیدنظر حدود چهار ماه می باشد.

 

وی افزود: در هشت ماهه اول سال 97 تعداد 95 هزار فقره پرونده به شعب بدوی دیوان عدالت اداری وارد شده است و در مقابل تعداد 105 هزار پرونده  مختومه شده است که تعداد 10 هزار پرونده بیشتر از وارده مختومه شده است. در شعب تجدیدنظر نیز در هشت ماهه نخست سال 97 تعداد 57 هزار و 141 فقره پرونده وارد شده است و تعداد 57 هزار و 681 پرونده نیز مختومه شده است. همچنین در همین مدت تعداد 8 هزار و 136 فقره پرونده به اجرای احکام وارد شده است و تعداد 8 هزار و 716 فقره پرونده نیز مختومه شده است .

 

معاون نظارت و بازرسی دیوان عدالت اداری با اشاره به افزایش ورودی پرونده ها در سال جاری، گفت: در هشت ماهه اول سال 98 تعداد 102 هزار و 460 فقره پرونده به شعب بدوی دیوان عدالت اداری وارد شده است و در مقابل تعداد 111 هزار پرونده  مختومه شده است که  در حدود 10 هزار پرونده بیشتر از وارده مختومه شده است. در شعب تجدیدنظر نیز در هشت ماهه نخست سال 98 تعداد 55 هزار و 744 فقره پرونده وارد شده است و تعداد 60 هزار و 780 پرونده  مختومه شده است که بیش از 5 هزار پرونده بیشتر از وارده مختومه شده است. همچنین در همین مدت تعداد 10هزار و 412 فقره پرونده به اجرای احکام وارد شده است و تعداد 8 هزار و 993 فقره پرونده نیز مختومه شده است .

 

دکتر مولا بیگی با توجه به شرایط اقتصادی و شعار سال و همچنین نقش دستگاه قضایی در تحقق شعار سال گفت: در پرونده هایی که تشخیص داده می شود که مرتبط با حوزه تولید، کسب و کار می باشد باید از اطاله دادرسی جلوگیری شود و پرونده هر چه سریعتر بررسی شود و تصمیم درست اتخاذ شود تا از تعطیل شدن کار گاه ها و بیکارای کارگران جلوگیری گردد.

 

معاون نظارت و بازرسی دیوان عدالت اداری، نظارت الکترونیکی، بازرسی از دفاتر و ارزیابی عملکرد سالیانه کارکنان را مبنای انتخاب کارمند نمونه دانست و افزود: 76 درصد کارکنان در سطح عالی هستند و مابقی نیز در سطح خوب می باشند، و این اثر بخشی نشان از تداوم مدیریت صحیح می باشد.

 

 

گفتنی است در پایان این مراسم از همکاران قضایی و اداری، آقایان غلامحسین خراسانی، محمد علی برومند زاده، محمد حسن نژادی، مهرداد امانی، صادق نجار فیروز جایی، قاسم صفری، مهدی یوسفی و خانم ها، فاطمه فتاحی، ملیحه خیرالشکوه، سکینه هاشمی و زهرا علیپور به عنوان کارمند نمونه در سال 97 تقدیر شد.

منبع خبر: دیوان عدالت اداری
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics