تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

تعاملات علمی و پژوهشی، زمینه ساز توسعه ظرفیت‌های فناوری فضا و نجومی است

مدیرکل ارتباطات و فناوری قم گفت: تعاملات علمی و پژوهشی با مراکز علمی و دانشگاهها و پژوهشگاهها، زمینه ساز توسعه ظرفیت‌های فناوری فضا و نجومی است.

به گزارش لحظه نگر مالی حسمان به نقل از خبرگزاری ایسنا، سید رضا موسوی با اشاره به ظرفیت‌های فعال در حوزه فضا در قم بیان کرد: این مجموعه‌ها شامل شتاب‌دهنده تخصصی آراد شامل 5 تیم فعال، مجموعه حوزوی وابسته به مرکز مطالعات و پژوهش‌های فلکی و نجومی و موسسات حوزوی نظیر جامعه المصطفی العالمیه است.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری قم افزود: همچنین ان جی او های فعال همچون تا بیکران و منجم باشی و شرکت رصد گر عمق آسمان از دیگر ظرفیت‌های فعال در حوزه فضا در قم است.

 

وی تصریح کرد: یکی دیگر از این ظرفیت‌ها، شامل دانشگاههاست که در این راستا حدود 600 دانشجو فارغ التحصیل حوزه مخابرات و نجوم در دانشگاه‌های قم و دانشگاه و صنعتی قم داریم.

 

موسوی عنوان کرد: یکی از بخش‌های فعال در حوزه فضا در قم رصد خانه‌هاست که در این خصوص یک رصدخانه دولتی و یک رصد خانه متعلق به آیت‌الله سیستانی و تعدادی رصدخانه کوچک مشغول به فعالیت نظیر رصدخانه آموزش و پرورش استان قم است.

 

وی با تشریح فعالیت‌های مرکز شتاب دهنده تخصصی آراد خاطرنشان کرد: •شرکت فنی مهندسی دانش بنیان دیده بان فناوری راهبردی آراد در حوزه هوافضا و به صورت تخصصی در حوزه طراحی، ساخت وآموزش گرنده های سبک و پرنده های بدون سرنشین DRONE  فعالیت می کند.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری قم اظهار کرد:این شرکت موفق شده است در سال 95 در معاونت علمی ریاست جمهوری به جمع شرکت‌های دانش بنیان بپیوندد.

 

وی گفت: از دیگر افتخارات این مجموعه مجوز اولین شتاب دهنده تخصصی در حوزه هوافضا در استان قم است که در سال 98 آن را اخذ کرد، همچنین عضویت در اتحادیه هوافضا و دبیرکارگروه پهباد در استان قم از دیگر افتخارات این مجتمع فنی و مهندسی و آموزشی است.

 

موسوی در مورد فعالیت های مرکز مطالعات و پژوهش ها فلکی و نجومی بیان کرد: این مرکز در حدود بیست سال است که فعالیت علمی ، پژوهشی و آموزشی خود را آغاز کرده است و با توجه ویزه آیت‌الله‌العظمی سیستانی مرجعیت تشیع که علاقه فراوانی به بسط و گسترش علوم مختلف در میان مسلمانان دارند فعالیت دارد.

 

وی افزود: این مرکز نیز از شهریور سال 76 با گزینش 40 نفر از طلاب و فضلای مستعد حوزه علمیه کار آموزشی خود را آغاز کرد و تاکنون بیش از 3000 دانش پژوه از برنامه های آموزشی این مرکز استفاده کرده اند.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری قم در مورد موسسه فرهنگی قرآنی و عترت رصدگر عمق آسمان گفت این مجموعه شرکت خلاق در ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واحد فناور مرکز رشد علوم انسانی پارک علم و فناوری استان قم دارای کسب رتبه دوم نخستی جشنواره ملی گردشگری و کاندید فن‌آفرین برتر دوازدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی است.

 

وی عنوان کرد: این مجموعه تلاش‌های زیادی در دوره معاصر در اثبات اعجاز علمی قرآن با بهره‌گیری از تمثیلات نجومی قرآن در تقویت حوزه اعتقادی و اخلاقی و عبادی دارد و با تولید محتوای لازم امکان استفاده از جذابیت نجوم را در قالب تور مذهبی فراهم آورده است.

 

موسوی در ادامه اظهار کرد: در ابتدای سال جاری با توسعه فضای اداری، آموزشی و کارگاهی دانشگاه حضرت معصومه(س)، بخشی از زیرساخت های لازم برای افزایش کمی و کیفی خدمات اداری، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی این مجموعه تامین شد.

 

وی گفت: تعاملات علمی و پژوهشی با مراکز علمی و دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها، زمینه ساز توسعه ظرفیت‌های فناوری فضا و نجومی است.

 

بنگرید:

با عضویت در پورتال جامع تخصصی مالی و حسابداری تیم متفکران نوین مالی، یاد بگیرید و یاد بدهید(کلیک کنید)

هدف حسمان در دسترس قرار دادن اخبار کاربردی می باشد؛ سایر خبرهای مرتبط با این حوزه را در اختیار شما می گذاریم

منبع خبر: ایسنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics