تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی برای صادرکنندگان/ ۲ راهکار رفع تعهد ارزی

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور طی بخشنامه ای روش هایی در راستای رفع تعهد ارزی که مورد تایید بانک مرکزی است را اعلام کرد.

به گزارش لحظه نگر حَسمان  به نقل از خبرگزاری سایت طلا ،در این بخشنامه آمده است که ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت مطابق با ضوابط و مقررات بانک مرکزی ایران و مقررات مبارزه با پولشویی، توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز بوده و همچنین وارد فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) به صورت خام طبق ضوابط بانک مرکزی ایران از کلیه حقوق، عوارض قانونی و مالیات بر ارزش افزوده معاف است و صادرکنندگانی که بدین شیوه نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام کنند، در صورت اعلام آن توسط بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور از استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین نرخ صفر و معافیت های مالیاتی بهره مند می شوند.

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

 

متن کامل بخشنامه به شرح زیر است:

به پیوست تصویر نامه شماره ٢٨٧١5 مورخ ١٣٩٩/03/٢١ رئیس جمهور محترم عنوان وزیر محترم امور اقتصاد و دارایی، متضمن ابلاغ حکم بند 4 مصوبات پنجاهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ ١٣٩٩/03/03که به تایید مقام معظم رهبری رسیده است و مقرر می دارد؛ ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت مطابق با ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مقررات مبارزه با پولشویی، توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز است. وارد فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) به صورت خام طبق ضوابط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از کلیه حقوق، عوارض قانونی و مالیات بر ارزش افزوده معاف است. مدت اعتبار این مصوبه تا پایان سال ١٣٩٩ خواهد بود. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است، گزارش اقدامات و پیشرفت کار را هر سه ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی ارائه نماید. جهت اجرا ارسال می شود.

 

بر این اساس صادرکنندگانی که بدین شیوه نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام نمایند، در صورت اعلام درصد رفع تعهد ارزی این دسته از صادرکنندگان توسط بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور، در راستای دستورالعمل مربوط به اجرای جزء (1) بند (ک) تبصره (6 ) قانون بودجه سال ١٣٩٩ کل کشور به شماره 200/99/503مورخ 1399/02/09مبنای عمل ماموران مالیاتی در رابطه با پذیرش و یا عدم پذیرش اعتبار مالیاتی، تهاتر و استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین نرخ صفر و معافیت های مالیاتی قرار خواهد گرفت.

 

 

منبع خبر: طلا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

مریم دهقان بنادکی |   1399/05/09 08:24:54   |
0     0
ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت مطابق با ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مقررات مبارزه باپولشویی،
برای افرادحقیقی وشرکت ها که افرادحقوقی معروف هستندمجاز است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
فائزه |   1399/05/10 19:19:28   |
0     0
در صورت اعلام درصد رفع تعهد ارزی این دسته از صادرکنندگان توسط بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور، در راستای دستورالعمل مربوط به اجرای جزء (1) بند (ک) تبصره (6 ) قانون بودجه سال ١٣٩٩ کل کشور به شماره 200/99/503مورخ 1399/02/09مبنای عمل ماموران مالیاتی در رابطه با پذیرش و یا عدم پذیرش اعتبار مالیاتی، تهاتر و استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین نرخ صفر و معافیت های مالیاتی قرار خواهد گرفت.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
فرزانه جنتی |   1399/05/11 17:19:26   |
0     0
؛ ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت مطابق با ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مقررات مبارزه با پولشویی، توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز است. وارد فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) به صورت خام طبق ضوابط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از کلیه حقوق، عوارض قانونی و مالیات بر ارزش افزوده معاف است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
سیده بنت الهدی مرتضوی |   1399/05/12 01:26:17   |
0     0
علاوه بر اینکه صادرکنندگان کالاهای غیر از پتروشیمی و فولاد باید ظرف سه ماه ارز خود را به کشور بازگردانند، مکلفند به ٤شیوه تعیین شده رفع تعهد ارزی کنند:

١- واردات در مقابل صادرات خود یا اشخاص ثالث

٢- پرداخت جهت تسهیلات ارزی اعم از فاینانس، ریفاینانس، یوزانس

٣- فروش ارز به بانک‌ها و صرافی های مجاز

٤- سپرده گذاری ارزی نزد بانک ها
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
سمیرا دهقان نیری |   1399/05/19 19:44:42   |
0     0
ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت مطابق با ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مقررات مبارزه باپولشویی،
برای افرادحقیقی وشرکت ها که افرادحقوقی معروف هستندمجاز است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
mrz |   1399/05/26 00:52:57   |
0     0
صادرکنندگانی که بدین شیوه نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام نمایند، در صورت اعلام درصد رفع تعهد ارزی این دسته از صادرکنندگان توسط بانک مرکزی ایران به سازمان امور مالیاتی کشور، در راستای دستورالعمل مربوط به اجرای جزء (1) بند (ک) تبصره (6 ) قانون بودجه سال ١٣٩٩ کل کشور به شماره 200/99/503مورخ 1399/02/09مبنای عمل ماموران مالیاتی در رابطه با پذیرش و یا عدم پذیرش اعتبار مالیاتی، تهاتر و استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین نرخ صفر و معافیت های مالیاتی قرار خواهد گرفت
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics