تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

معاون وزیر کار: آماده واگذاری بخشی از اختیارات فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی هستیم

شیراز-ایرنا-معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آمادگی داریم که بخش اعظمی از اختیارات فنی و حرفه‌ای را به بخش خصوصی واگذار کنیم و هیچ مرجعی بالاتر از اتاق بازرگانی برای تعیین صلاحیت حرفه‌ای نیست.

به گزارش لحظه نگر حَسمان  به نقل از خبرگزاری ایرنا، علی اوسط هاشمی، دوشنبه در آیین افتتاح مرکز جوار کارگاهی اتاق بازرگانی فارس، بیان داشت: اتاق بازرگانی، نهادی است با وزن اجتماعی که قابلیت‌های سیاسی و اقتصادی خود را به رخ کشیده است و در قامت یک پارلمان به نمایندگی از تمام مراجع در حوزه اشتغال‌زایی و صیانت از تولید در کشور فعالیت می‌کند.
 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

وی افزود: نجات کشور در نوع نقش‌آفرینی این نهادهاست و هر میزان دولت اختیار امور را به اهلش واگذار کند، کاستی‌ها و انحصارها بیشتر شکسته می‌شود.
 
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی، بخش خصوصی و غیردولتی باید در تدوین راهبرد سند استانی مهارت دخیل باشند، گفت: شغل پایدار و برگرفته از نیاز جامعه و متناسب با زمان مهم است و نه کمیت آن.
 
رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور اضافه کرد: آموزش باید دنباله‌دار باشد و کسی نمی‌تواند خود را به داشته‌های پنج سال پیش قانع کند.
 
هاشمی، با بیان اینکه جهان حول محور مهارت می‌گردد، ادامه داد: مهارت‌آموزی، راهبردی جهانی است و اگر نادیده گرفته شود، سهم خود را از بازار جهانی و داخلی از دست می‌دهیم.
 
الزام به فراگیری مهارت، راه فراری برای استخدام بدون ضابطه افراد است
 
این مقام مسوول اظهار داشت: باورمان باید این باشد که هیچکس بدون مهارت در شغلی ورود نکند، ازسوی دیگر الزام به فراگیری مهارت، راه فرار از هرگونه فشار برای استخدام افراد بدون ضابطه است.
 
وی، با اشاره به ضرورت نظارت بر مهارت‌ واحدهای صنعتی و تولیدی، گفت: هر واحد صنعتی که در این حوزه ضعیف باشد باید در دوره‌های بازآموزی ورود کند، همچنین اساس کار باید بر این باشد که نیاز به مهارت را عمومیت بخشیم. 
 
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اصل سرمایه را نیروی انسانی دانست و بیان کرد: اتاق بازرگانی باید افزون بر سیاستگذاری برای ایجاد شغل، بر اساس مبانی و رویکردی عمیق، سندی برای راهبری مهارت استان نیز تدوین کند.
 
آموزش‌های مهارتی، بر اساس نیازسنجی و مبتنی بر ظرفیت‌ها اعمال شود
 
رییس اتاق بازرگانی فارس نیز در این آیین با اشاره به اهمیت راه‌اندازی نخستین مرکز جوار کارگاهی کشور در اتاق بازرگانی گفت: اشاعه فرهنگ مهارت‌آموزی برای رسیدن به گفتمان مهارتی ضروری است.
 
جمال رازقی افزود: نقشه راه آموزش‌های مهارتی در اتاق بازرگانی باید بر اساس نیازسنجی ترسیم و مبتنی بر ظرفیت‌ها تدارک دیده شود.
 
وی، اادامه داد: پیش از این نیز نخستین مرکز آموزش اتاق اصناف کشور را در فارس راه‌اندازی کردیم و هم‌اکنون ۲۲ اتحادیه در استان فارس به مرکز جوار کارگاهی مجهزند.
 
رازقی تاکید کرد: مهارت‌آموزی، امروز یک انتخاب نیست، بلکه یک اجبار است و مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای باید در بخش‌های مختلف برای فراگیران شغل ایجاد کنند.
 
این مقام مسوول با بیان اینکه اتاق بازرگانی فارس در مسیر رسالت خویش و رفع موانع کسب و کار ذینفعان با هدف بهبود کسب و کار در این استان گام های موثری برداشته، اظهار داشت: با توجه به چالش‌های موجود و اولویت‌های توسعه پایدار، با بهره‌گیری از یافته‌های علمی روزآمد، افزایش دانش تجربی فعالان اقتصادی را در دستور کار قرار داده‌ایم.
 
او سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را از نهادهایی دانست که می‌تواند کیفیت آموزشی خود را ارتقا بخشد. 
 
به گفته رازقی آموزش از عوامل تأثیرگذار در بهره‌وری است؛ از همین رو مرکز آموزش بین کارگاهی در اتاق بازرگانی می‌تواند یا ایجاد همکاری بین صنعت و دانشگاه درزمینه کاربردی‌سازی علوم دانشگاهی فعال باشد و شرایط را برای پرورش نیروهای جدید با توجه به استعدادیابی فراهم ‌آورد.
 
رئیس اتاق بازرگانی فارس بهبود فضای کسب و کار، افزایش رشد اقتصادی و بهبود روحیه کارآفرینی را از دیگر مزایای راه‌اندازی این مرکز برشمرد.
منبع خبر: ایرنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics