تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

مهمترین پروژه های جهش تولید در دانشگاه امیرکبیر

مدیر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر از افزایش ۵ برابری حجم قراردادهای ارتباط با صنعت این دانشگاه در مقایسه با سال۹۸ خبر داد و گفت: کرونا پروژه های ارتباط با صنعت را متوقف نکرد.

به گزارش لحظه نگر حسمان به نقل از خبرگزاری مهر، مالک نادری در خصوص اقدامات دانشگاه صنعتی امیر کبیر در پیشبرد شعار امسال «جهش تولید»، گفت: مهمترین پروژه‌های کاری ما در سال جاری، در حوزه نفت است؛ به طوری که بیشترین حجم قرادادهای دانشگاه در سال جدید در این حوزه بوده و در این راستا، پروژه‌های فوق العاده خوبی را آغاز کرده‌ایم.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

 

مدیر کل فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر پروژه افزایش ظرفیت میدان نفتی الوند را یکی از مهمترین کارهای دانشگاه امیرکبیر در حوزه نفت برشمرد و افزود: علاوه بر این، پروژه‌های متنوع دیگری را نیز در دست اجرا داریم که از آن میان می‌توان به پروژه ساخت قطعات و نظارت بر ساخت قطعات مترو تهران؛ از جمله تولید لنت و برخی قطعاً پلیمری اشاره کرد که در همین ارتباط امسال قراردادهای بسیار خوبی برای بومی سازی قطعات، نظارت بر بومی سازی قطعات و یا تولید دانش فنی و تهیه کتابچه‌های فنی ساخت قطعات، منعقد شده است.

 


وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات ارزشمند همکاران بنده در دانشگاه امیرکبیر، ساخت یک جک فوق العاده بزرگ و حساس در حوزه صنعت سیمان است که به علت تحریم‌ها، واردات آن به کشور متوقف شده و قبلاً نیز در کشور سابقه‌ای در زمینه ساخت آن موجود نبود. قرارداد ساخت این جک سال قبل امضا شد و اکنون آماده تحویل است و امیدواریم ظرف یکی ۲ هفته آینده در سیمان ساروج نصب شده و زیر بار برود.

 


وی از حوزه ساختمان، بعنوان یکی دیگر از محورهای پروژه‌های دانشگاه امیرکبیر یاد کرد و گفت: به طور مثال در چند سال اخیر تقریباً تمامی فرآیند بتن یک مجتمع تجاری زیر نظر این دانشگاه بوده که این روند امسال نیز همچنان ادامه دارد و پروژه‌ها در حال اجرا است.
مدیر کل فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: همچنین ما در حوزه تولید مواد نیز پروژه‌های متعددی را در دست اجرا داریم؛ پروژه‌هایی برای تولید مواد مورد نیاز تجهیزات پزشکی، مواد معدنی، مواد فلزی و مواد پلیمری که در بخش پلیمر، هم اکنون مواد سنتز شده در دانشگاه، برای خوروسازان تولید و در حال تحویل است.

 


نادری تمامی پروژه‌های ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر را به نوعی پروژه‌هایی برای جهش تولید عنوان کرد و ادامه داد: باید به این موضوع توجه داشته باشیم که پروژه‌های ارتباط با صنعت ما، پروژه‌های دانشگاهی نیست و همگی قراردادهای صنعتی چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، کاملاً با تولید سرو کار دارند. لذا ماحصل و نتایج هر یک از این پروژه‌ها گامی است به سمت اهداف تعیین شده برای جهش تولید.

 


وی افزود: از آنجا که ما نسبت به انجام پروژه‌ها در زمان تعیین شده، نسبت به کارفرما متعهد هستیم، به جز اسفند پارسال و فروردین ماه امسال که همگان از شیوع کرونا غافلگیر و شوک شدند، برای دانشجویانی که در این پروژه‌ها فعال و درگیر هستند، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، خوابگاه تامین کردیم و در سایر ماه‌های اخیر، تمامی پروژه‌ها، بدون وقفه و تعطیلی در حال اجرا و انجام است.

 


نادری با بیان اینکه دانشجویان و اساتید فعال در این پروژه‌ها، علاوه بر حقوق معمول دانشگاه، یک دریافتی دیگر نیز از محل پروژه‌ها دارند، گفت: حجم قراردادهای ما در ۸ ماه سال ۹۹ در مقایسه با کل سال ۹۸ حدود ۵ برابر و میزان جذب قراردادها نیز حدوداً ۲ برابر افزایش یافته که این نشان می‌دهد، مراجعه به دانشگاه بسیار بیشتر شده است.

 


مدیر کل فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: البته در این بین، نقش تورم را نباید نادیده گرفت، با این وجود اما میزان جذب ما به مراتب بالاتر از نرخ تورم بوده است. از طرفی برخی صنایع؛ مثل شرکت‌های کوچک که در کرونا آسیب جدی دیدند، ارتباطشان با دانشگاه کم شده و به نظر می‌رسد این شرکت‌ها اکنون با چالش‌های جدی روبرو هستند که مجال مراجعه به دانشگاه را از آنها سلب کرده است.

 


وی در پایان اظهار داشت: این یک واقعیت است که باید تحریم‌ها برچیده و ارتباطات صنعتی ما با جهان از سرگرفته شود، اما اینگونه هم نباید باشد که در صورت رفع تحریم‌ها، صنایع بار دیگر دانشگاه‌ها و پژوهشگران ایران را به فراموشی بسپارند.

منبع خبر: مهر
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics