تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

واردات "تخمه آفتابگردان" از آمریکا!

بررسی آمار گمرک در ۹ ماهه نخست سال 96 نشان می‌دهد که بیش از ۶۴ هزار و ۸۱۴ تن دانه آفتابگردان از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.

 

آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی ۹ ماهه نخست سال جاری، حاکی از آن است که در این مدت حدود ۶۴ هزار و ۸۱۴ تن دانه آفتابگردان از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.

 

براساس واردات این حجم دانه آفتابگردان به کشور، ۵۸ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۹۰۹ دلار ارز از کشور خارج شد که بالغ بر ۱۹۰ میلیارد و ۷۹۶ میلیون و ۵۹۶ هزار و ۷۳۲ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

 

لازم به ذکر است که دانه‌های آفتابگردان از ۱۶ کشور جهان از جمله چین، اوکراین، ایالات متحده آمریکا، پاکستان، سوئیس، بلژیک، دانمارک، فدراسیون روسیه و هند وارد ایران شده است.

 

در بین کشور‌های ذکر شده اولین و بزرگترین صادرکننده تخمه آفتابگردان به ایران، چین با صادرات ۲۹ هزار و ۷۹۲ تن در ۹ ماهه نخست سال جاری بوده است که درآمد ۳۳ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۲۱۲ دلار درآمد ارزی نصیب خود کرده است.

 

بعد از چین، کشور پاکستان دومین صادرکننده دانه آفتابگردان به کشور بوده است که در مدت ذکر شده با صادرات ۷ هزار و ۸۶۵ تن از این محصول درآمد ۶ میلیون و ۸۲۹ هزار و ۸۱۸ دلاری را به خود اختصاص داده است.

 

در این میان فدراسیون روسیه با صادرات ۹ هزار و ۸۶۵ تن دانه آفتابگردان درآمد ۵ میلیون و ۱۰ هزار و ۷۱۷ دلاری را نصیب خود کرده است.

 

گفتنی است ایالات متحده آمریکا نیز در بین کشور‌های ذکر شده دیده می‌شود که در ۹ ماهه نخست سال جاری با صادرات ۳ هزار و ۸۱۶ تن دانه آفتابگردان به کشور درآمد یک میلیون و ۸۴۴ هزار و ۴۷۱ دلاری را کسب کرده است.

منبع خبر: افکا نیوز
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

|   1396/11/02 21:57:00   |
0     0
به گزارش مهر، واردات، فی نفسه مذموم نیست؛ وقتی پای تامین نیازهای اساسی مردم در میان باشد، ناگزیر باید انجام شود؛ اما همین واردات، گاهی روی سیاه خود را به نمایش می‌گذارد و آنها که سالیان دراز از محل واردات، جریانی دایمی از سود را برقرار کرده بودند، در برابر هر اقدامی که منجر به خودکفایی، کاهش و توقف واردات شود، مقاومت و کارشکنی می‌کنند تا به منافع ناشی از وارداتشان گزندی وارد نشود.علیرضا مهاجر، مجری طرح دانه‌های روغنی کشور و مشاور وزیر جهاد کشاورزی در گفتگوی تفضیلی با خبرنگار مهر، از برخی کارشکنی‌ها در برابر خوداتکایی در تولید دانه‌های روغنی پرده برداشت و درباره وضعیت فعلی تولید این محصولات، برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برایدر این زمینه و مزایای تامین دانه‌های روغنی در داخل کشور توضیحاتی ارایه داد و تاکید کرد که این وزارتخانه اجازه نمی‌دهد رخدادهای گذشته در این زمینه تکرار شود و در زمینه خوداتکایی کوتاه نخواهد آمد. مشروح این گفت‌وگو از نظر گرامی‌تان می‌گذرد:


** سال گذشته یکی از مشکلاتی که در حوزه دانه‌های روغنی بوجود آمد، امتناع کارخانجات از خرید دانه های روغنی تولید داخل بود، تا جایی که واکنش تند اقای حجتی را هم در پی داشت. این اتفاق را چطور مدیریت کردید؟

-مهاجر: در این زمینه ابتکاری که وزیر جهاد کشاورزی به خرج داد، این بود که اعلام کرد، امسال هر کس قصد واردات روغن دارد باید دانه داخلی را هم خریداری کند؛ در واقع شرایطی ایجاد شد که واردکنندگان به شرط خرید هریک کیلوگرم دانه داخلی مجوز واردات 7 کیلوگرم روغن خام را دریافت کنند. علاوه بر این، تخفیفی هم روی تعرفه واردات به آنان داده شد و این امر کارخانجات را به خرید دانه های داخلی ترغیب کرد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics