تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

بهبود وضع کارگران با افزایش پلکانی حقوق

رییس اتحادیه کارگران قراردادی معتقد است اگر قدرت معیشت کارگران و کارمندان بهبود نیابد تولید داخل با رکود مواجه می‌شود. وی با بیان اینکه بین مزد واقعی کارگران با خط فقر و تورم اختلاف بسیاری وجود دارد ابراز امیدواری کرد افزایش پلکانی حقوق کارگران این فاصله را به حداقل برساند.

 

 فتح‌اله بیات گفت: قدرت خرید کارگران باید تقویت شود تا کارگران بیش از این زیر خط فقر نروند و تولید داخلی آسیب نبیند.

 

وی گفت: آخرین رقم اعلامی برای خط فقر در حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود. بر اساس شرایط موجود رقم خط فقر از سه میلیون تومان فراتر رفته است چون بسیاری از اقلام مصرفی افزایش یافته و حقوق و دستمزد درجا زده است لذا باید این فاصله را پوشش دهیم تا کارگران بتوانند از حداقل‌های ابتدایی زندگی بهره مند شوند.

 

به گفته این مقام مسئول کارگری در صورتی که فاصله نرخ تورم و قدرت خرید کاهش می یابد، هم وضع معیشتی کارگران بهبود پیدا می‌کرد و هم تولید و توزیع داخلی به جهت افزایش مصرف رونق می‌گرفت.

 

بیات در عین حال با اشاره به وضعیت پرداخت حقوق و دستمزد در کشورهای دیگر، گفت: اگر حقوق بگیران کشورهای خارجی از وضعیت مطلوبی برخوردارند به این دلیل است که به قوانین خود پایبندند. ما هم در داخل قوانین خوبی داریم ولی متاسفانه این قوانین ضمانت اجرایی ندارند.

 

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی تاکید کرد: در قانون اساسی دولت موظف است آموزش و تحصیل و خدمات درمانی رایگان و مسکن ارزان در اختیار مردم قرار بدهد ولی فاصله‌ای که امروز میان غنی و مستضعف ایجاد شده به حدی است اقشار ضعیف روز به روز فقیرتر و افراد ثروتمند متمکن‌تر می‌شوند.

 

وی گفت: اگر قانون اساسی و قانون کار کشور محترم شمرده و ضمانت اجرایی پشت قوانین کشور بود، امروز حقوق کارگران به عنوان ضعیف‌ترین قشر جامعه پایین نگه داشته نمی‌شد.

 

بیات تاکید کرد: دولت باید مطابق قانون اساسی به وظیفه خود در قبال آموزش، بهداشت و درمان و مسکن اقشار محروم عمل کند تا کارگران بتوانند در رفاه مطلوبی زندگی کنند.

 

این فعال کارگری در پایان خاطرنشان کرد: دولت و کارفرماها باید بپذیرند که وضعیت معیشت حداقل‌بگیران بحرانی است و نباید منابع صندوق بازنشستگی که پس‌انداز آینده شاغلان است مورد تعرض و دست‌اندازی واقع شود.

منبع خبر: شهر خبر
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

|   1396/11/02 21:53:26   |
0     0
در حالی خط فقر در سال 95از سوی مرکز پژوهش های مجلس یک میلیون و ۸۰۰هزار تومان اعلام شده که ‌کارگران و اقشار ضعیف جامعه بر اساس قانون زیر ۹۰۰هزار تومان حقوق ماهانه دریافت می کنند و این یعنی شکاف فراوان بین میزان دستمزد و هزینه های واقعی زندگی .



این رقم در حالی اعلام شده که بانک مرکزی در سال ۹۴ متوسط هزینه هر خانوار ایرانی را معادل ۲ میلیون و ۹۳۸ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرده بود.


بنابر گزارش های بانک مرکزی در سال ۹۳ درآمد هر خانوار ایرانی به میزان ۳۱ میلیون و ۳۹۳ هزارتومان و هزینه ها نیز ۳۲ میلیون و ۸۷۶ هزار تومان اعلام شده بود که به عبارت بهتر هزینه هر خانوارایرانی در ماه برابر با ۲ میلیون و ۷۳شهرها با درآمد ماهیانه کمتر از ۲میلیون و ۷۰۰ هزارتومان به معنای زندگی زیر خط فقر است.

البته اگر به گزارش مرکز آمار استناد کنیم درآمدها در سال ۹۳ برابر با ۲۴ میلیون و ۱۳۱ هزارتومان و هزینه ها نیز ۲۳ میلیون و ۴۸۶ هزارتومان بوده که این یعنی هر خانوار ایرانی حداقل یک میلیون و ۹۵۷ هزار تومان هزینه کرده است.
بررسی این آمار نشان دهنده فاصله زیاد میان دستمزدهای قانونی و تعیین شده از سوی دولت و وزارت کار با هزینه های واقعی زندگی افراد جامعه دارد .



سال هاست که کارگران و نمایندگان آنها در آستانه تعیین دستمزدها در پایان هر سال به این مساله اشاره می کنند اما دولت همنوا با کارفرمایان تنها به نرخ تورم استناد کرده وهزینه های واقعی زندگی را در نظر نمی گیرد .
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics