تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

سوء استفاده از حساب بانکی افراد با شگرد پولشویی!

سپردن کارت و رمز بانکی یکی از اشتباهات بزرگی است که متاسفانه افراد زیادی مرتکب آن می‌شوند.

 

کارشناسان با هشدار نسبت به مراقبت از کارت‌های بانکی تاکید دارند هیچگاه کارت بانکی خود را همراه با رمز عبور در اختیار کسی قرار ندهید چرا که مجرمان سایبری می‌تواند با استفاده از اطلاعات بانکی کارت شما اقدام با واریز وجهی کنند که منشاء آن مشخص نیست.

 

در نتیجه در اختیار قرار دادن کارت بانکی به دوستان و آشنایان دردسرهای فراوانی در پی دارد. برداشت غیر مجاز ساده‌ترین دردسر در اختیار قرار دادن کارت بانکی به دوستان و آشنایان است.

 

 مجرمان سایبری می‌توانند با اطلاعات کارت بانکی شما اقدام به پولشویی کنند، پول‌هایی که منشاء آنها قاچاق مواد مخدر، اسلحه و... است و این امر قطعا تبعاتی برای شما دارد که شاید به این سادگی‌ها قابل حل نباشد.

 

طبق اطلاعات سایت پلیس فتا، در این باره سرهنگ حسنوند -  رییس پلیس فتا استان خوزستان - اظهار کرده است: شخصی به هویت معلوم با جلب اعتماد یکی از آشنایان خود، اقدام به اخذ مشخصات کارت بانکی و اصل آن جهت انجام کارهای شخصی می‌کند که پس از اخذ کارت، بدون اطلاع وی اقدام به تعریف رمز دوم کارت کرده و کارت را به ایشان تحویل داده و در ادامه مبلغ  ۳۰ میلیون ریال به صورت اینترنتی سرقت می‌کند.

 

بر این اساس موضوع پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت‌ و طی تحقیقات فنی و پلیسی متهم شناسایی و با دستور مقام محترم قضایی دستگیر شد.
 

این فرد به برداشت وجه از حساب آشنای خود و واریز وجه به حساب فامیل خود اقدام می‌کند و جهت مطلع نشدن از سرقت اینترنتی به فامیل اعلام می‌کرده که پول‌ها توسط یکی از آشنایانش جهت وصول طلب از وی به حسابشان واریز شده و با این توضیحات پول‌های واریز شده  را دریافت می‌کرد.

منبع خبر: ایسنا
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

فریبا میرتقی |   1396/11/06 14:29:22   |
0     0
رئیس پلیس فتا استان خوزستان با بیان اینکه سپردن کارت و رمز بانکی یکی از اشتباهات بزرگ است که متاسفانه افراد زیادی مرتکب آن می‌شوند، گفت: در اختیار قرار دادن کارت بانکی به دوستان و آشنایان اشتباه است.

به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ حسنوند درباره برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، اظهار داشت: شخصی به هویت معلوم با جلب اعتماد یکی از آشنایان خود، اقدام به اخذ مشخصات کارت بانکی و اصل آن جهت انجام کارهای شخصی می‌ کند که پس از اخذ کارت، بدون اطلاع وی اقدام به تعریف رمز دوم کارت کرده و کارت را به ایشان تحویل داده و در ادامه مبلغ ۳۰ میلیون ریال به صورت اینترنتی سرقت می‌کند.

وی افزود: موضوع پرونده در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت‌ و طی تحقیقات فنی و پلیسی متهم شناسایی و با دستور مقام محترم قضایی دستگیر شد.

رییس پلیس فتا استان خوزستان تصریح کرد: این فرد اقدام به برداشت وجه از حساب یکی از نزدیکان خود و واریز وجه به حساب فامیل خود می‌کند و جهت مطلع نشدن از سرقت اینترنتی به فامیل اعلام می‌کرده که پول‌ها توسط یکی از آشنایانش جهت وصول طلب از وی به حسابشان واریز شده و با این توضیحات پول‌های واریز شده را دریافت می‌کرد.

سرهنگ حسنوند با هشدار نسبت به مراقبت از کارت‌های بانکی گفت: هیچگاه کارت بانکی خود را همراه با رمز عبور در اختیار کسی قرار ندهید چرا که مجرمان سایبری می‌تواند با استفاده از اطلاعات بانکی کارت شما اقدام با واریز وجهی نمایند که منشاء آن مشخص نیست.

وی افزود: مجرمان سایبری می‌توانند با اطلاعات کارت بانکی شما اقدام به پولشویی کنند، پول‌هایی که منشاء آنها قاچاق مواد مخدر، اسلحه و... است و این امر قطعا طبعاتی برای شما دارد که شاید به این سادگی‌ها قابل حل نباشد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
sudabe bakhshi |   1396/11/06 22:09:09   |
0     0
ول‌شویی تبدیل سود حاصل از خلافکاری و فساد به دارایی‌های به ظاهر مشروع است. در فرایند پول‌شویی، پول حاصل از اقدامات غیرقانونی تبدیل به پول یا ثروتی می‌شود که در ظاهر از راه‌های قانونی بدست آمده‌است و به این طریق «پول شسته شده» وارد اقتصاد می‌شود. در بسیاری از سیستم‌های قانونی و مشروع، قواعد پولشویی با روش‌های دیگر تبهکاری مالی و تجارتی تلفیق شده‌است.بیشتر قوانین ضد پولشویی به صورت آشکار با پولشویی تلفیق شده‌اند. برخی از کشورها پولشویی را تحت عنوان مبهم کردن منشأ منابع مالی تعریف می‌کنند. کشورهایی دیگر پولشویی را پولِ حاصل از فعالیتی می‌دانند که ممکن است در نقطه از کشور مشروع باشد اما در نقطه‌ای ای دیگر فساد و نامشروع تلقی شود. نقدهایی بر قوانین ضد پولشویی توسط مفسرانی وارد شده‌است که عقیده دارند این پهنهٔ وسیع فعالیت‌های ضد پولشویی، در خارج یا داخل کشور بیشتر مانند یک عقیده یا نظریه مالی است و جنبهٔ عملی و کاربردی ندارد
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمدحسین زاده جعفری |   1396/11/16 18:10:23   |
0     0
بیشتر قوانین ضد پولشویی به صورت آشکار با پولشویی تلفیق شده‌اند. برخی از کشورها پولشویی را تحت عنوان مبهم کردن منشأ منابع مالی تعریف می‌کنند. کشورهایی دیگر پولشویی را پولِ حاصل از فعالیتی می‌دانند که ممکن است در نقطه از کشور مشروع باشد اما در نقطه‌ای ای دیگر فساد و نامشروع تلقی شود. نقدهایی بر قوانین ضد پولشویی توسط مفسرانی وارد شده‌است که عقیده دارند این پهنهٔ وسیع فعالیت‌های ضد پولشویی، در خارج یا داخل کشور بیشتر مانند یک عقیده یا نظریه مالی است و جنبهٔ عملی و کاربردی
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمدحسین زاده جعفری |   1396/11/16 18:22:56   |
0     0
به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ حسنوند درباره برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، اظهار داشت: شخصی به هویت معلوم با جلب اعتماد یکی از آشنایان خود، اقدام به اخذ مشخصات کارت بانکی و اصل آن جهت انجام کارهای شخصی می‌ کند که پس از اخذ کارت، بدون اطلاع وی اقدام به تعریف رمز دوم کارت کرده و کارت را به ایشان تحویل داده و در ادامه مبلغ ۳۰ میلیون ریال به صورت اینترنتی سرقت می‌کند.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics