تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

پس انداز ماهانه با یک روش ساده برای سرمایه گذاری

پس ‌از آن‌که خود را به طور کامل شناختید و تصمیم خود را برای سرمایه گذاری گرفتید، اولین چیزی که به آن احتیاج دارید پول است.

آیا قرار است ارثیه بزرگی به شما برسد تا سرمایه گذاری را شروع کنید؟ آیا به اندازه کافی پس انداز ماهانه دارید؟ آیا اصلاً برنامه خاصی برای پس انداز ماهانه خودتان دارید؟ پس باید سال‌های طولانی منتظر بمانید! چالش اصلی شما در این مرحله، فراهم کردن پول برای رسیدن به اهداف و برنامه‌های سرمایه‌ گذاری‌تان است. حال این پول را از کجا بیاورید؟ آیا می دانید پس انداز ماهانه شما چقدر است؟ راه اول به پس انداز ماهانه ختم می‌شود.

 

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

بسیاری از سرمایه گذاران دارایی‌های خود را به‌دقت بررسی می‌کنند تا ببینند کدام‌یک از آن‌ها، بازده پایینی دارد؟ آیا ممکن است دارایی‌های به‌دردنخور و بی‌استفاده را فروخت تا پول حاصل از فروش آن‌ها را در سهام با بازده بالاتر سرمایه گذاری کرد؟ همچنین ممکن است بخش قابل‌توجهی از دارایی‌های شما در حساب‌جاری بانک انباشته‌شده که تا مدت‌ها نیازی به این میزان پول نقد در حسابتان نداشته باشید. پس بهتر است این مقدار پول را در دارایی مفیدتری مثل سهام سرمایه گذاری کنید.

 

 اما تبدیل دارایی‌ها به یکدیگر تنها راه تأمین پول موردنیاز برای سرمایه گذاری نیست. شما حتماً جایی کار می‌کنید و منبع درآمدی دارید. اگر هزینه‌های ماهانه خود را از درآمدهایتان کم کنید، آنچه را که باقی می‌ماند (البته اگر چیزی باقی بماند!)، پس انداز ماهانه شماست و می‌توانید تحت شرایطی سرمایه گذاری کنید.

 

اگر هنوز نمی‌دانید که چه منابع درآمدی دارید یا هزینه‌های شما چقدر است، پس سریع اقدام کنید و یک برگ کاغذ و یک خودکار بردارید و صورتحساب جریانات نقدی خود را تهیه کنید. صورتحساب جریانات نقدی ورود و خروج پول به‌حساب شما را کنترل می‌کند، درواقع مشخص می‌کند ماهانه شما چقدر درآمد و چقدر هزینه داشته‌اید. اگر میزان درآمد شما هزینه‌هایتان بیشتر باشد خالص درآمدتان مثبت است و می‌توانید آن را سرمایه گذاری کنید و ثروت خود را بیشتر کنید. حالا اگر خالص درآمدتان منفی باشد یعنی هزینه‌های شما بیشتر از درآمدتان است، حتماً لازم است آموزش‌هایی در مورد افزایش مهارت‌های مدیریت پول و کاهش هزینه ببینید! (معمولاً از صورتحساب جریانات نقدی برای شرکت ها استفاده می‌شود نه افراد عادی، اما همه ما باید یک صورتحساب جریانات نقدی داشته باشیم).

 

در زیر به شما نشان داده شده  که چگونه جریانات نقدی خود را محاسبه و تحلیل کنید. گام نخست برای این کار، تهیه صورت‌حساب جریانات نقدی است. پس بیایید با هم به سه سؤال مهم زیر پاسخ دهیم:

•       پول از چه منابعی به دست شما می‌رسد؟ لازم است تمامی پول‌هایی که به حسابتان می‌آید لیست کنید. برای مثال حقوق ماهانه، سود بانکی سپرده‌ها، سود سهام یا کرایه‌خانه دریافتی از مستأجر از موارد درآمدی به‌حساب می‌آیند.

•       پول از چه راه‌هایی از دست شما می‌رود؟ هر نوع مخارجی که دارید با دقت یادداشت کنید و تمامی هزینه‌های خود را لیست کنید. بهتر است هزینه‌های خود را به دو دسته هزینه‌های ضروری و هزینه‌های غیرضروری تقسیم کنید. هزینه‌های غیرضروری، هزینه‌هایی هستند که حتی اگر آن‌ها را حذف کنید، تأثیر مهمی بر زندگی شما نمی‌گذارند. سعی کنید این لیستی که تهیه می‌کنید همه‌ی هزینه‌ها را شامل شود. هزینه‌هایی مثل کرایه ماشین، قبض آب و برق منزل، اقساط وام یا بیمه عمر، هزینه‌های خوراک و پوشاک و بسیاری هزینه‌های دیگر.

•       در پایان ماه چقدر پول برایتان باقی ماند؟ اگر درآمدهایتان بیشتر از هزینه‌هایتان شود، می‌توانید آن سرمایه گذاری کنید. مهم نیست که این پول کم است یا زیاد. حتی اگر کم هم باشد بازهم آن را سرمایه گذاری کنید.

 

سرمایه گذاری مداوم و مستمر هر چند اندک، بهتر از سرمایه گذاری نکردن است.

اگر هم هزینه‌هایتان بیشتر از درآمدهایتان است، باید کمربندتان را سفت‌تر ببندید. هزینه‌های غیرضروری‌تان را حذف کنید، سعی کنید درآمدتان را افزایش دهید و تا خالص درآمدتان مثبت نشده، برای سرمایه گذاری عجله نکنید. کنار بایستید و صبر کنید!

منبع خبر: تولید محتوای حَسمان
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

fatemeh pourghasemi |   1399/04/24 12:32:05   |
0     0
همانطور که برای کارهای روزانه تان برنامه ریزی می کنید، برای دخل و خرج تان هم برنامه ریزی کنید، می توانید جدول بکشید و جلوی هر آیتم، هزینه های معین را بنویسید. مقدار باقی مانده را پس انداز کنید. با این روش پول تان را بهتر مدیریت می کنید و از بی محابا خرج کردن جلوگیری می کنید. آیتم هایی که در جدول قرار می دهید می تواند اجاره خانه (اگر مستاجر هستید)، هزینه پوشاک، هزینه خوراک، کرایه راه، هزینه جانبی خودرو و بنزین (اگر از خودرو شخصی استفاده می کنید)، بیمه، هزینه درمانی، تفریح، سفر، آب، گاز، برق، تلفن، شارژ ساختمان، کلاس های آموزشی، هزینه فرزندان (درمانی و چکاپ ماهانه، درسی و مدرسه، لباس، خوارک، تفریحی و …) باشد.

بدیهی است که در صورتی که درآمدتان کم است نمی توانید برای همه موارد فوق پول کنار بگذارید البته همه بعضی از این هزینه ها دوره ای هستند. ولی می توانید با صرفه جویی، پس انداز کنید. حتی اگر مقدار کمی هم ماند، باز هم پس انداز کنید.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
زهرا غنی زاده زارچ |   1399/04/24 16:10:28   |
0     0
برای پس انداز کردن ابتدا بودجه بندی کنید و برای خریدهایتان را برنامه ریزی کنیدو نیازهای ضروری را برطرف کنیو و از مخارج اضافی پرهیز کنید. باقیمانده پول را هرماه پس انداز کنید.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مصطفى عربى |   1399/04/26 14:27:36   |
0     0
روشی مناسب و کاربردی است
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمد زارع |   1399/04/29 16:09:56   |
0     0
برای پس انداز کردن ابتدا بودجه بندی کنید و برای خریدهایتان را برنامه ریزی کنیدو نیازهای ضروری را برطرف کنیو و از مخارج اضافی پرهیز کنید. باقیمانده پول را هرماه پس انداز کنید
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمد زارع |   1399/04/29 16:10:43   |
0     0
0 0
برای پس انداز کردن ابتدا بودجه بندی کنید و برای خریدهایتان را برنامه ریزی کنیدو نیازهای ضروری را برطرف کنیو و از مخارج اضافی پرهیز کنید. باقیمانده پول را هرماه پس انداز کنید
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics