تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

1. مدارس:

در مدارس که از آموزش الکترونیکی استفاده می کنند دانش آموزان پردازش بسیاری از اطلاعات را می آموزند و این توانایی را پیدا می کنند که به منابع علمی سایر نقاط جهان دسترسی و با دانش آموزان و معلمان دیگر مدارس ارتباط برقرار کنند و معلمان می توانند نقش راهنمای دانش آموزان در پیگیری پاسخ پرسش هایشان در وب باشند و آن ها را از تحت تاثیر قرار گرفتن سایت های غیر موثق دور بدارند و کلاس را از حالت سخنرانی تک نفره به کلاسی با کارگروهی پویا تبدیل کنند. هدف از این نوع آموزش رشد همه جانبه فراگیران و ارتقاء توانایی آنان و تربیت نیروی انسانی متفکر و آشنا به فناوری روز می باشد.

 

2.  دانشگاه ها:

در دانشگاه ها اساتید می توانند با نرم افزار ATutor که از سرویس های آموزش مجازی است برای امور مرتبط با دروس تدریسی است استفاده کنند که این نرم افزار امکانات ویژه ای را از طریق فایل های html،pdf،word،PowerPoint و text از طریق وب را ارائه می دهد.

هم چنین می تواند برای تحویل پروژه و برگزاری امتحان به فرم تستی و تشریحی  که به صورت برخط  بوده و اعلام نمره و برقراری ارتباط از طریق email، از این سامانه استفاده کند و نه تنها کیفیت مطالب آموزشی به این طریق بالا می رود بلکه از خیلی هزینه ها مانند مصرف کاغذ و چاپ و تکثیر نیز کاسته می شود.

 

3. صنعت:

با توجه به این که آموزش الکترونیکی مقوله ای فناوری محور و میان رشته ای است می تواند در زمینه توسعه اشتغال زایی سهم به سزایی داشته باشد و نکته ای که در این میان نهفته است آنست که نیاز به سرمایه گذاری کم تری نسبت به صنایع دیگر دارد و درآمدهایی که تاکنون از این بخش حاصل شده شامل: بسته های محتوایی، سرویس های توسعه محتوا، ابزارهای پلتفرم آموزشی و پلتفرم های نصب شده، نرم افزارهای مدیریت دسترسی بوده است که از این میان فروش محتوای آموزشی عمومی و دانشگاهی دارای بیش ترین رقم بوده است.

 

4. مصارف خانگی:

هم اکنون یادگیری الکترونیکی در این بحث شامل خدمات تفریحی شامل دی وی دی رام ها و اینترنت برای نوجوانان است اما در آینده شاهد محصولات دیگر مستقل از مکان ثابت و قابل حمل خواهیم بود هم چنین پیش بینی می شود ابزارهای چند رسانه ای که بر مبنای شبیه سازی و مونتاژ قطعات می باشد به بازار ارائه گردند و نحوه دسترسی به شبیه سازی ها نیز از طریق دستیار دیجیتال فردی و کامپیوتر و تلویزیون های متصل به اینترنت فراهم شود.

 

ضعف در حوزه بانکداری

آموزش در بانک ها داراى ابعاد گسترده‏اى است که با توجه به ویژگی های آموزش الکترریکی می توان از آن استفاده کرد. عبارت ‏اند از:
     1-   آموزش ابتدایى در حوزه مشاغل و آنچه افراد شاغل باید بدانند.


     2-   آموزشهایى که مشتریان در حداقل وضع باید از آنها آگاهى یابند و آشنا شوند.


     3-   آموزشهایى که از باجه ‏ها شروع و به مدیریت هاى بخش، سرپرستى، مناطق، هیأت مدیره و مدیران عامل در ارتباط با وضع ملى و بین‏المللى باید داشته باشند .


     4-   آموزشهایى که اعضاى  مجامع عمومى باید از آن برخوردار باشند.


     5-   آموزشهایى که وزراى مسئول باید داشته باشند.


     6- آموزشهایى که هیأت دولت باید داشته باشند تا بتوانند در حوزه تصمیم ‏گیریها به آنها تکیه کنند.


     7-   آموزش هایى که رئیس جمهور و معاونان به عنوان قوه مجریه باید داشته باشند.


     8-   آموزش هایى که رئیس مجلس و نمایندگان از یک سو و نهاد محترم شوراى نگهبان و... از آنها آگاه باشند تا قوانین و مقررات را وضع نمایند و به تأیید برسانند.


     9-   آموزشهایى که مسئولان قوه قضائیه، قضات و نهادهاى مربوطه باید داشته باشند تا در ارتباط با مسائل بانکى و... تصمیم‏گیرى کنند (عمده‏بزه‏هاى اقتصادى ریشه در مسائل پولى و بانکى دارد).


     10-   آموزشهایى که کلیه نهادهاى دولتى، خصوصى و شبه دولتى، شرکت‏ ها ... باید فراگیرند.


     11- آموزشهایى که کانون وکلا و سردفتران و ... باید فراگیرند.


     12- آموزش هایى که نهادهاى علمى، دانشگاه ها، مؤسسات تحقیقى و آموزشى باید داشته باشند تا خود را با پیشرفت‏هاى روز مجهز کنند و آن را انتقال دهند.

 

 وجود اینکه بانک ها از اولین نهادهایى بودند که به مکانیزه کردن روى آوردند، ولى در عمل نتوانسته‏ اند در مقایسه با سایر کشورهاى جهان (مثلاً مالزى و کره جنوبى) به دلیل کاستى‏ هاى آموزشى عملیات و سیستم خود را رایانه ه‏اى کنند. با توجه به ظرفیت آموزش مجازی و انواع روش های آن، می توان تحول برزگی در این زمینه ایجاد کرد زیرا سیل عظیمی از افراد جامعه باد مورد آموزش قرارگیرند.

 

 

 

منابع

بانک صادرات

تبیان

 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

دیدگاه کاربران

 

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics